Atsakymai

  1. 2

    iki 3men privengdavau tai obuoliu,kopustu,astraus maisto.O db tai viska valgau,kokia taure vyno ir izgerti sau leidziu

    sandi

  2. 1

    labai nesižiūriu, bet kartą per dieną valgau kokių nors kruopų.

    Jorkaile

  3. 1

    Gal juokingai nuskambės , bet valgiau ir iki šiol valgau viską . Tfu tfu tfu kolkas vaikuciui dar niekas nepakenke. :) Na budavo ,kad nuo citrusiniu sulciu paberdavo ,arba pilvuka pusdavo,bet tai budavo laaaabai retai . :)
    Valgau viską,bet su saiku :)

    Spinduliukas

  4. 1

    pradziai valgiau virta mesyte ir troskintas darzoves, naturalu jogurta, privengiau svogunu sokoladu riesutu pomidoru, asriu produktu, vaisius valgydavau su lupta zievele, nevalgiau citrusiniu vaisiu.

    wiktoriuke

  5. 1

    Maitinu jau 7 mėn. Dabar jau valgau viską:} Nuo pradžuų, tai labai saugojaus su valgymu. Nevalgiau saldumynų, o ypač vengiau šokolado. Nuo kiaušinių išbėrė mažiuką, tai jų taip pat atsisakiau, kas aštru taip pat netinka. Iš vaisių bananų galima, bet viskas su saiku. Na einant laikui pratini, o dabar geras laikas, kai jaus atsiras kaime ir savų daržovių ir uogų, tai super.

    aureliukas

  6. 1

    Maitinu jau 7men ir valgau absoliuciai viska, ka ir valgiau nemaitindama :). Siaip pirma menesi labai rinkdavausi maista, bet maziui vistiek kiekviena miela diena pilvuka pusdavo, kiekviena vakara klykdavo ir niekas nepadedavo. Bet suejo 4sav ir vaikas visiskai pasikeite - galejau valgyt bet ka - jokiu pilvo diegliuku nebebuvo, matyt, jo virskinimo sistema apsiprato ir tiek :).

    Kikymara

  7. 1

    valgau viską, išskyrus pirktas žalias daržoves - jose labai daug nitratų ir visokio kitokio brudo - bet naminius ridikus jau valgau :) o šeip valgau tikrai viską, tik pamažu pradėjau kai kuriuos produktus - vis tikrianu, ar nuo ko pilvelio mažei neskaudės,ar nebers...

    Ineta_

  8. 1

    kai maitinau,valgydavau kaip visada,tik vengdavau tokiu produktu,kurie gali sukelti pilvuko dieglius,tai pat rukyto maisto.

    nesvarbu