Atsakymai

  1. 2

    Siulyciau padovanoti save:))Tiesiog praleisti smagiai laika tik dviese,uzsisakyti kambari viesbutyje(aisku,jei yra tokia galimybe),nueiti pavakarieniauti,isgerti sampano ir pasakyti kaip ji myli:)))Gali ir kokia smulkmena nupirkt suvenyru parduotuvej:))

    vitalijus

  2. 2

    As asmeniskai pirmom vestuviu metinem -popierinem dovana norejau iteik butent is popieriaus . tad uzsakiau grazia foto knyga , kur sudejau visas nuotraukytes musu ka veikem ir pan per pirmuosius vedybinius metus . Liko patenkintas o ir atsiminimui liks :)
    Arba spa voucheri , loterijos bilieta ....

    Mazute

  3. 2

    Tai gal patinka kokie paveikslai, arba, kaip as vyrui padidinau jo vaikystes nuotrauka, ireminau, jam patiko

    Gienka

  4. 2

    As tai padariau siurpriza, kol jis buvo darbe visur namie prikabinejau balionu, ant ju buvau surasiusi visokiausiu graziu zodziu, padariau vakariene, pati iskepiau pyraga (torto nemoku kept), zvakes, ir laukiau savojo. Ant musu lovos padariau toki kaip stala, ten sudejau maista ir sidabrine grandinele (aukso nemegsta kaip ir as). Kai gryzo vyras namo, tai jam akys ant kaktos isoko

    Gienka

  5. 1

    ka nors grazaus, orginalaus is popierio. gal origami? arba kamasutra :)))

    reda83

  6. 1
  7. 1

    O kokio vestuviu metines (popierines, molines ir tt..), pagal tai galima ka nors originalaus padovanot

    Gienka

  8. 1

    liepos 24d, bus jau gimes, tai vat bedele bus, nes neturesiu kam palikt, juk tevai tai LT gyvena:) del papuosalu jis labai kategoriskas, nes turi jo seima juvelyra kur visuomet jiems papuosalus daro, ka dar galima primastyt?

    xinesax

  9. 1

    kai bus musu sukaktuves tai zadu vyrui dovanoti zieda arba pakabuka su isgraviruotais musu seimos inicialais :)
    jei jau esi dovanojus panasiu daiktu gali padovanoti savaitgali dviems, viskas priklauso nuo pinigines :) arba kad ir romantiska vakara :) o kada jusu sukaktuves? jau mazylis bus gimes? :)

    Adri