Atsakymai

  1. 5

    as ir labai bijojau, bet kai atejo laikas.. viskas taip greit ivyko kad net nespejau pagalvot kad skauda ( nors man neskaudejo net ) o kai pamaciau savo leliuka tai visai vienodai visi skausmai ir dejones, tada viskas lieka praeity :) visa nakti nemiegojau ziurejau i 9 men laukta maziuka stebukla :)) sekmes ir nebijok viskas bus gerai, pamatysi kaip gera buna kai leliu uzdeda ant krutines :) tada jau buna nesvarbu nei kas pykino nei dar kas :)

    kristale

  2. 4

    As asmeniskai labai bijojau gimdimo,to skausmo,bet kaip artejo laikas visi labai drasino ir sake viskas bus gerai,ir as pati sau pasakiau as privalau isverti iskenteti,ir labai pati nusiteikiau,kad viskas bus gerai,svarbiausia nesiklausit jokiu baisiu istoriju kaip kam buvo,svarbiausia esi tu,pamatysi viskas bus gerai,zinok kad skaudes labai,bet galima iskentet svarbiausia buk rami ir apie nieka negalvok taip kad sekmes...

    Egle

  3. 3

    As tai labai bijojau kad kai prasides gimdimas nezinosiu ka daryt. Tai net vaidendavosi kad jau jau prasideda. Bet pernesiojau ir pagulde i ligonine,tai ten ramesne buvau.

    kristulele

  4. 3

    Pries pirma gimdyma visai nebijojau, nes nezinojau kiek ten is tikro skauda. Na, nebuvo labai jau ten baisu. Truputuka teko pakentet ir mano mazasis dziaugsmelis jau suposi pas mane ant ranku :)
    Jei saziningai, tai antra karta gimdyti buvo siek tiek baisiau, nei pirma.
    Dabar laukiuosi trecio leliuko ir kol kas nejauciu jokios baimes. Benikiux, nesijaudint ir nebijok labai. Viskas bus gerai!!!! Kai kurioms beveik visai neskauda. Galbut ir tau taip pasiseks ;)

    trejetukas

  5. 3

    as irgi pritariu tai nuomonei, kad svarbiausia neklausyti jokiu baisiu pasakojimu, nes tai dar labiau nuteikia baimei. viskas bus gerai. nera taip baisu kaip atrodo kai pamatai savo stebukleli, kai isgirsti jo pirma riksma arba kai palieti jo maza galvyte, rankyte. galvok apie tai ir viskas kas vyks per gimdyma bus vieni juokai. vaikutis to vertas:)))))) stiprybes tau ir dideliausios sekmes. o kada gimdysi?

    ausra2

  6. 2

    tiesiog pasakiau sau, kad istversiu :)

    Yuki

  7. 2

    Tau praverstu pamokeles busimiems tevams. Jose ir apie gimdyma taip nupasakoja ir nuteikia, kad visiskai nebijosi..

    Jorkaile

  8. 2

    kaip viena mano drauge sake gimdymas 10kartu skaudziau nei menesines, nes man jos ziaurei skaudzios, vos pajudu per tas dienas. tai as taip nusiteikusi ir vaziavau gimdyt laukiau vis tu skausmu baisesniu nei per menesines, koks saremis vis save raminau kad bus dar skaudziau, pakentek taip belaukdama ir pagimdziau ir jokio skausmo nepakeliamo nebuvo, o angelelis paguldytas salia neleido ne akimirkai prisimint. tikiuos tau bus taip pat lengva kaip ir man.

    erika1984

  9. 2

    As is viso nebijojau. Skausmo baime nublanko pries nora tureti vaikuti. Be galo jo laukiau ir ne trupucio nebijojau, galvojau, kad del savo vaiko galiu keleta valandu pasikankinti ir pakenteti. Bet to nereikejo, nes paskutine savaite nusprende daryti cezari.

    Indruke

  10. 2

    as gal truputi nenormali, na visai nebijojau... Apie gimdyma galvojau kaip apie diena kada pamatysiu savo vaikeli. Laukiau , norejau, buvau labai gerai nusiteikusi. Gal todel ir abu mano gimdymai buvo super lengvi ir labai greiti. Gimdziau tokioj euforijij, nejausdama skausmo...Gimdyciau ir gimdyciau, man tai tokia jega, toks stebuklas.

    mamyčiukas