• 10ats.

    Ka daryti jei vaikas negeria pienuko (karves) ?

    Mums jau 1,4 men noretusi jau po truputi pratinti prie ivairesniu produktu. Taciau bandau duoti pienuko, tai negeria, tuoj spjauna lauk. Kaip jus gudraujat, gal imaisot kur nors, ar manot, kad pienas nereikalingas vaikui iki 3 metu?

    adkia1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aš nuo mažumės negėriau ir dabar net į burną negaliu paimt pieno. Gudravo ir su manim ir buteliuką klijavo ir viską, bet matyt netiko man tas pieno skonis.

    aureliukas

  2. 1

    mes tik nuo dveu pradejom normaliai gert, pries tai irgi oziavosi

    Jorkaile

  3. 1

    na nežinau, mano mažiukas negeria pieno irgi, tai aš nuperkų geriamų jogurtų, duodų pieniškų produktų ir manau atsiperka tas pienukas...gi jei jus ko nemegstate tai ir negersite ir vaikiukas taip pat...

    VilijaPovilioniene

  4. 1

    Mano mažoji niekada taip ir nepamėgo pieno. Labai retai valgo jogurto ar varškės produktų. Bandžiau pratinti prie pieno, plakti pieno kokteilius, bet negeria ir tų. Sunku čia ką padaryti.

    marcipana

  5. 1

    mano panele ir nenorejo pienuko,bet kad gertu dedu truputi cukriuko ir geria noriai.imetu tik pora grudeliu.

    musiukas007

  6. 1

    maniskiui irgi tiek pat amziaus, bet jei ko nenori as ir neprievartauju vaiko. o kalbant apie piena as koses verdu su pienu, pieniskas sriubas, tai ir gauna to pieno. pvz is buteliuko pieno negeria, bet visada ka beduociau is paprasto puoduko viska isgeria, nes turbut jam taip skaniau ir patinka pats toks gerimo procesas. gal reikia kazkaip sudominti vaika. galima leisti paciam vaikui kabinti pvz pieniska sriubyte ir paciam valgyti. aisku nebutinai toks metodas turi suveikti, nes jei tikrai vaikas pieno nemegsta jokiais budais nesuzadinsi to noro, bet pameginti galima :)

    romantike

  7. 1

    Niekaip beveik negudrauju negeria ir manasis beveik jo,tai piena kompencuoju kitais produktais,nes nemanau,kad prievarta isgers:)

    Bosiene

  8. 1
  9. 1
  10. 1

    maniskis ir negeria,tai verdu pieniska sriubyte su makaroniukais,duodu vietoj pieno miau gerima

    ruta26