Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    oi Mila, tu turbut norejai pasakyt, kad moteris TURETU buti graziausia BE makiazo?... bet ar imanoma siais laikais tokia prabanga, net jei turi idealius bruozus ir nepriekaistinga oda? kaip issaugot ta ka turi,siek tiek pristabdyt laika? jau nekalbu apie tas, kurioms kosmetika ir apatinis trikotazas reikalingi vienodai...

    raima

  3. 1

    Vieną, kitą kartą pabandau naujoves. Neperku visada kai atsiranda kažkas naujo, nebent reikia tokio daikto ir kaip tik atsirado naujovė, tai kelis kartus teko išbandyti.

    iinnggaa

  4. 1
  5. 1

    nelabai megstu. kazkada kai ejau i Mary Kay kosmetikos pristatyma idomu buvo paeksperimentuoti, bet kalbant apie veido proceduru rezultata, tai nepatiko, mama sake, kad kaip mumija atrodziau :))) o is tos pacios kosmetikos, kai dare rankoms proceduras, tai patiko - likau nustebinta ir patenkinta.

    romantike

  6. 1

    Nemegstu isvis kosmetikos,tai ka kalbet apie naujoves.

    Bosiene

  7. 1

    Renkuosi tik patikima, zinoma arba jau seniau mano ar pazistamu bandyta kosmetika. O visokiu slamstu ant odos netepu.Mano oda sausa, jautroka, tad turiu atidziai rinktis ka tepu ant veido.

    kvapni_feja

  8. 1

    neisbandau naujoviu,naudoju iprastas priemones

    ruta26

  9. 1

    nemegstu eksperimentuoti kremais, arba turiu megstamus arba bandau is meginuku, tik tada perku didesni kieki..vieninteli dalyka kuri daznai isbandydavau UK- blakstienu tusa, savo megstamu firmu naujoves kai kada isbandydavau, kol atradau man patinkancius..siaip kosmetikos ne per daugiausiai naudoju, tik kokiai progai esant daugiau pasidazau, o namie kiekviena diena sedint nesinori per daug tepliotis...

    safariE

  10. 1

    nelabai megstu su savimi eksperimentuoti.

    marinaaa