Atsakymai

  1. 5

    Cia niekas nekalba apie geras ar blogas mamas, kad butina maitinti iki 2-3 metu. Bet jei yra mamu, dar abejojanciu ar verta, noriu jas palaikyti, nes tiesiog kol kas nei vienas arguumentas manes neitikino, kad 2-3 metu vaika neverta maitinti MP. Net tai, kad vaikas gauna papildomo maisto. Tik kazkodel mes dar tada seriame vaikus visokiais vitaminais ir pan. O pamirstame, kad vaikas su pienu gauna ne tik visas reikiamas medziagas, bet ir imuniteta. Be to ir mamai sveika. Jau yra irodyta, kad maziau sergama kruties veziu, maziau reikia insulino sergancioms diabetu. O be to, tai taip pigu :)

    Ausra

  2. 5

    na 2-3 metai gal ir nera per ilgai... o del buteliuko, tai irgi nelabai man kaip atrodo, kai tokio amziaus dar geria... mes jau kai pradesim ka papildomo gerti, tai jau sakiau is puoduko bandysim :)

    Ausrute

  3. 4

    Aš pritariu Aušros nuomonei. Juk su vaikučiu galima bent kiek susitarti kad "neplėšytų" drabužių, juk kiekvienas vaiko kaprizas viešoje vietoje yra negražus. Tai nepriežastis nutraukti maitinimą. Tiesiog nereikia galvoti, kad maitinsiu tiek ir tiek, negi konkreti data lems pienuko gaminimą? Manau svarbiausia kad ir vaikučio ir mamytės būtų gera sveikata.

    elegancija

  4. 4

    Na, net nezinau, nors savo anuos vaikucius ismaitinau tik iki 10men , bet kazkokiu ipatingu nepatogumu nepajauciau per ta laikotarpi. Cia turbut priklauso nuo mamytes iprociu ir poreikiu. P.S. Bet tai nereiskia, kad jos blogesnes ar geresnes mamos:)

    trejetukas

  5. 4

    Oj, as cia praziopsojau diskusija!!!! Maitint ilgiau kaip du metus nenoriu ne del to, kad man geda butu. O del to, kad neisvengiamai turesiu gristi i darba. Jei bus pienelio, tai tikrai nesiimsiu jokiu drastisku priemoniu, kad jis dingtu. beabejo ghalima ryte ir vakara ji nusitraukti ir tegul vaikutis sau geria per diena i sveikata. Svarbiausia, kad tik jo butu to pienelio :)

    trejetukas

  6. 4

    o kaas cia blogo? as pati maitinu jau daugiau negu metus, ir maitinsiu kol pienas bus!

    Ilona

  7. 4

    Idimu, o kodel iki 2 metu? Arba kodel tik max 1 metus? Suprantu, jei numatomos kazkokios permainos gyvenime (reikes isvaziuoti, planuojamas antras vaikas ir pan.), bet jei ne, kodel nustatete tokias ribas, o ne kitokias?
    Iki kiek pati maitinsiu dar nezinau. Dabar tvirtai galiu pasakyti, kad iki metu tikrai, o paskui ziuresiu ar dar galiu (nes irgi noreciau antro leliuko).
    Ir nieko blogi nematau, jei vaikas kelia bliuskute noredamas pienuko. Ar jums tai atrodo geda? Juk taip vaikas isreiskia savo nora atsigerti. Jei nera galimybes pamaitinti krutimi, tai galima vandenuko pasiulyti, obuolio ar dar ko (juk su vaikais visas sias atsargas tikrai nesiosites) :).

    Ausra

  8. 4

    As pati asmeniskai noreciau maitinti mazdaug iki dvieju metu. Ilgiau tai tikrai nenoreciau.

    trejetukas

  9. 4

    na mano nuomone jau geriau is butelio negu mamos papuka tokio amziaus:)esu maciusi kaip vaikas prieina ir kelia bliuskute,nes papuko nori,nu man kazkaip nekaip atrodo:)),bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu:D

    iirina

  10. 3

    saunuoles daugiau tokiu mamau!!! :)

    CARIBIO