• 9ats.

    Mišinukai. Kokį pieno mišinuką pasirinkti 7 mėn. kūdikiui?

    vaikeliui septyni mėnesiai. Iki šiol maitinau MP. Jau valgom daržovienes ir vieną kartą per dieną kruopų košės. Ėmė trūkti MP, patarkite, kokį pieno mišinuką pasirinkti, kiek jo duoti. Gal mišinuko duoti vakare prieš miegelį, nes nakį labai dažnai keliasi, pyksta, nebeprivalgo. Iš anksto dėkoju už patarimus :)

    vilnisMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mums labai tinka tutelis,ir nebrangus,pabandykit.......

    ingrida2009

  2. 3

    Mišinukus kiekvienas vaikas individualiai priima, turi bandyti, nusipirk pagal savo kišenę kokį ir pabandyk, jei tiks, nepasireikš pašalinis poveikis, tai prie jo ir pasilikite, reikia atkreipti dėmesį, kad mišinukas nekietintų vidurių, nepūstų pilvuko, kad neatpylinėtų, nesukeltų alergijos. Mes kol atsirinkome, tai išbandėme beveik visus ir apsistojome ties similacu. Pradžioje gal geriau duok dienos metų, kad galėtum stebėti, ar nesukelia mišinukas pašalinio poveikio, jei tiks tai galėsi duoti naktimis šio mišinuko.

    iinnggaa

  3. 2

    Misinukas tai priklauso kaip vaikas priims jo organizmas kas vieniems tinka kitiems ne,cia jau reiktu eksperimentuoti,zinoma kainuoja ir viena ir kita,bet isbandzius suzinosit koks geriausiai tinka,ir nemanyciau kad pries nakti butu geriau pradeti juo maitinti ar vidurius susuktu,ar pradetu atpilineti,galima isbandyt dienos metu,o paskui jei tinka nakciai.

    NORFA

  4. 1

    as dar negaliu nieko patarti, vis dar nesioju isciose mazyli...taciau labai tikiuosi, kad 7 menesiu kudikeliui neteks pirkti misinuku......manau, turetu pakakti MP ir naturaliai pacios pagaminto maistelio...sekmes

    shenon

  5. 1

    jei mazylis nealergiskas tai aptamilis tikrai nebutinas, mes siaip nuo gimimo geriam NAN misinuka, kadangi manoji nuo gimimo mano pieno netrauke, tai gimdymo namuose mums dave NAN misinuka, tai jis mums tiko, patiko, jokiu alergiju ir iki siol ji geriam rytais atsikele ir vakarais pries miega, like trys maitinimai yra darzovienes ir grudu koseles. O poliklinikose labai daznai pediatrai rekomenduoja tuos misinukus kurios firmos remia tas poliklinikas, kalbu is savo patirties :) Jei vaikas bent kazkam alergiskas, tai zinoma, tuomet geriausia yra aptamilis, bet jei ne tuomet galit gerti betkuri :)

    Dovvee

  6. 1

    o as sakyviau, kad jau nemazai leliukui laiko, jis pieno maziau geria, kadangi valgo kosytes, pas jus taip pat jau maziau pieno gaminasi. Labai geras variantas butu jam pries mieguti duot misinuko. Patariu nezaisti su pigesniais, nes atsidursite ligoninjes, bandykite tik arna similac arma apramil, jie brangus, bet saugus, cia tikrai ne reklama kokia, as pati savo leliui jau 6 menesiai kaip aptamila duodu, jokiu problemu, o viena drauge, dar zymiai seniau, pries 10 metu, jau aptamilis buvo, pradejo nuo pigesniu, tai vaikui zarnyno uzdegima prisauke

    efkute

  7. 1

    As irgi manyciau, kad pieno Jum netruksta. Mano maziui irgi 7 men, taip pat jau valgom viena karta darzoviene ir viena karta kruopiene, bet keliasi nakti jis kartais labai daznai. Dabar mum dantukai kalasi, tai neramiai miega. O siaip, kad pienelio netruktu zindymo specialistai pataria duoti is pradziu kruti istustinti, o tik poto kieto maisto.

    Kikymara

  8. 1

    o as sakyciau kad jums netruksta pienelio,juk tokio amziaus jau turi ismiegot visa nakti,gal dantukai dygsta ir kankina vaiuti,nes as ir maitinau mp, nuo5men pradejo naktimis blogai miegot, bet pradejau primaitint koselemis ir duodu kruti kiek nori nakti, ir maitinu jau metai, like tik naktiniai maitinimai

    Kalnietiene

  9. 0

    As savajam duodavau firmos Hipp,jis skaitosi ekologiskas kaina maximoj 15.99lt.Manau jis geresnis negu koks Bebi ar Tutteli.

    Margusia