Atsakymai

  1. 3

    as tarp savo pazistamu turiu 2 drauges, kurioms itare ir nepasitvirtino sita deagnoze. tai nereikia anksciau laiko nerimauti. O bendradarbes mergytei buvo, bet ji buvo del sito labai rami, sake, kad reikeia spec pagalvyte tarp kojyciu deti...na nelabai zinau, tada nesigylinau, nes neaktualu buvo

    mamyčiukas

  2. 3

    Ir mums poliklinokoj chirurgas sake, kad blogai kojytes issiskecia ir grasinosi daryti nuotrauka. Bet mes nuejome privaciai pas rekomenduota ortopeda ir jis paziurejo ehoskopu. Be to sake, kad kojytes issiskecia tiek, kiek reikia. Taip, kad viskas buvo tvarkoj.

    Ausra

  3. 3

    ech, kad mums jokiu manksteliu net neminejo :( tik pries savaite patikrino kaip kojytes issiskecia - sako nepilnai, ir raukslytes nors ir nezymiai bet nevienodos...

    dekui uz palaikyma..

    Juoja

  4. 2

    Mums sake gimdymo namuose, kad kazkas negerai. kai nuvaziavom pasitikrinti nieko blogo nepasake. Parode kaip daryti mansktele, kaip nesioti (o nesioti reikia kaip varliuka) ir liepe atvaziuoti pasitikrinti po 2 menesiuku. Dar nepraejo tie 2 men., bet tikiuosi kad viskas gerai. Ir jums viskas bus gerai, pamatysi :)

    Irma

  5. 2

    Mano dukrai buvo klubo sąnario išnirimas, nuo gimimo apie 1,5 mėn. turėjom specialų įtvarą, tačiau dabar dukrai 8 metai ir viskas yra gerai, lankomės pas ortopedą profilaktiškai kas 2 metus. noriu palinkėti Jums stiprybės, nes viskas bus gerai, nors tada prieš 8 metus man tai buvo siaubinga.

    Anonimas

  6. 2

    Na, mums su tuo susidurti neteko. Mes kasdien darem manksteles, ivairius pratimus kojytems ir klubams ( tokie, kaip varliuko poza ir t.t.), nes mums taip daktaras pasiule. Visa tai klubo sanario isnirimu profilaktika. Gal jus to nedarete ir del to kazkas nutiko?

    Agne

  7. 1

    Nesiojo freiko pagalvele,kol atsistate i vieta.

    grirute

  8. 1

    dažnai įtarimai ir nepasitvirtina

    kazenka

  9. 1

    dažnai įtarimai ir nepasitvirtina, kol tikrai nežinot, tai nesinervinkit

    vilmazak

  10. 1

    mano panelytei irgi itaria(o jai dar tik menuo),rytoj einam pas ortopeda,taciau as visai nebijau,dazniausiai viskas susitvarko panesiojus spec itvarus,beto juk nereikia is anksto pradet pergyventi:)mano broliui buvo smarkus isnyrimas,dabar jis jau suauges ir viskas gerai,tuo metu kol nesiojo itvara aisku pasikankino ir jis ir mama,bet kojytes pasitaise,taip kad nusiramink ir laikykis:)

    rujga