• 15ats.

    klausimas toms mamytems kuriu vaikuciai lanko darzeli, ar kai iseinate vasara atostogu, perkate kazka aukletojoms?

    mes jau tuoj atostogausim iskilo toks klauimas, ar reikia kazka nupirkti aukletojoms?

    vestinaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Ne, niekada prieš atostogas nieko nepirkdavome.

    iinnggaa

  2. 2

    Mes einame is grupes i kita ir ten kitos aukletojos bus,tai darome darzelyje toki kaip atsisveikinima su senosiomis akletojomis,nesames vaisiu,ziuresim ka vaikuciai ismoko per metus ir zinoma simbolines dovaneles perkame.o perkame po orhideja vazonelyje kiekvienai aukletojai ir seimininkelei.

    pavasarinuke

  3. 2

    Nors ir pas ta pacia gris, vis tiek sunui duodu gelyciu kad nunestu atsisveikinant pries atostogas. Ir siaip kartas nuo karto saldainukais palepinu.

    dublemum

  4. 2

    Jei grys i ta pacia grupe ir bus ta pati aukletoja,tai manau nereikia,tik jau kai visam laikui iseis tada atsisveikinimo proga kazka padovanoti:)

    Nojukas

  5. 1

    na koki nors padekos zenklui skirta smulkmenyte nunesam

    juratele

  6. 1

    nieko neperku nei išeinant nei sugrįžtant. Bendrai visi tėvai susidėję perkam dovanas Kalėdų, gimtadienio, išleistuvių progomis. O pati nuo savęs tai kai kuriomis progomis nešu gėlių - rugsėjo 1, mokytojo dieną.

    elegancija

  7. 1

    ne nieko nepirkom :)

    Pearl

  8. 1

    visada pirkdavom - kalėdom čekį ir mokslo metų baigimui čekį... taip jau tėvelių dauguma nutardavo, taip ir būdavo...

    Ineta_

  9. 1

    na mes ir šiaip nunešam auklėtojom, kai jų gimtadieniai ar per mokytojo diena, o kadangi po šių atostogų mes grįšime pas tą pačią auklėtoją, tai nieko nenešime, bet kitais metukais tai būtinai nešime.

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    taip, buvo tokių mamų, kurios sugalvoja kasmet mestis po 10-15 Lt ir išeinanat vasaros atostogų perka čekius dviems grupės auklėtojoms + šeimininkutei. pyktis ima ir tiek, juk jos gauna atlygį už savo darbą kaip ir mes kiekvienas. tai kokie dar čia čekiai reikalingi?

    Linara121