• 8ats.

    Numečiau daug svorio per trumpą laiką (apie 20kg). Jau pusę metų man nėra mėnesinių. Po svorio netekimo priaugau 10 kg, svoris normalus, bet, deja, jos neatsiranda. Ką daryti? Gal kas nors galite padėti. kg

    drugelinaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Būtinai reikia pas daktarus eiti.Kad neprisidarytum rimtesnių problemų.Vienai pažįstamai irgi ilgai nebuvo mėnesinių dėl dietos,tai daktarė sakė,kad gali išsilieti kraujas viduje ir tada gali būti negerai.Todėl nedelsk ir keliauk pas gydytojus.

    aidaS

  2. 3

    Siulyciau eiti pas endokrinologa, panasu, kad numetus svori sumazejo estrogenu, kurie kaupias riebaliniame sluoksnyje, todel ir nebesergi. Tikrai reiktu pasirodyt gydytojui.

    VJL

  3. 2

    Būtinai kreipkis pas atitinkamus medikus. Čia ne į temą klausimas, o kaip numetei tiek daug svorio??????/

    iinnggaa

  4. 2

    pas gydytoja reiketu eiti,tyrimus darytis

    ruta26

  5. 2

    ka daryti? pirmiausia pas daktarus ir kuo skubiau, tik jie nustatys tikraja priezasti kodel menesines neatsiranda..

    safariE

  6. 1
  7. 1

    apsilankyk pas spec ir butinai pasidaryk tyrimus , nes tikrai nera viskas gerai

    Mazute

  8. 1

    Laikiausi labai griežtos dietos, labai mažai valgiau, plius dar pasportuodavau. Buvau perėjus ant labai lieso maisto, daugiausia ant vaisių,daržovių,liesos paukštienos,liesos varškės,žuvies ir pan. Svoris iš karto krito lėtai, po to labai greitai. Net nepastebėjau kai nukrito. Viskas būtų lyg gerai (pasiekiau svajonių svorį), deja, sutriko mėnesinės ir dėl to labai gailiuosi... Dabar jau normaliai maitinuosi (dietos nesilaikau) ir apie 10 kg priaugau, plius dar vitaminus geriu bet reikalai nesitaiso..

    drugelina