Atsakymai

  1. 3

    as perku prisegamus, juos ir dazyt galima apie metus issilaiko kol pradeda slinkt.. tai man kaip tik taip patinka vis galiu pasikeit be to plaukam nekenkia, o apie priklijuojamuosius tai nuomones neturiu nes niekad nebandzius..

    vejune

  2. 3

    noreciau,bet nuo priauginimo isslenka labai daug tikru plauku..tai atsisakau

    Rima1

  3. 2

    as buvau prisiauginusi tikrus plaukus,mokejau 1000lt,ir pasakiau tikrai daugiau neaukosiu nei tiek pinigu nei savo plauku,plaukai buvo tiesiog isdeginti,vietoj to geriau renkuosi dredus,prisegamus plaukus,ir plaukams nekenkia,ir jei nuswibosta gali betkada juos nusiimt.

    sandradan

  4. 2

    man butu gaila plauku,pinigu...jei jau neturiu ilgu plauku,tai ir priaugintu man nereikia.

    marinaaa

  5. 2

    na as labai ilgai gal apie kokius 5 metus turejau priaugintus plaukus, zinoma kas 3-5 menesius juos keisdavau, tad man labai sugadino mano plaukus, nors ir pati geriausia ir brangiausia metoda rinkausi, bet labai pakenke mano plaukams, mano kirpejas man pasake kad jei noriu kad sugryztu mano plaukai kokie buvo, tai dabar reikia kazkur lukti apie 7 metus,verkiau ir ejau is proto,bet dabar jau antri metai kaip nedazau ir nededu jokiu plauku, tai po truputi tikrai atgaunu savus plaukus. klausimas ar dar desuosi, manau visviena deciausi na gar po dar kokio metuko,bet tik ne su keratinu. yra dabar labai sveiku metodu,kurie nekenkia,nors ju kaina ir virsija visas normas, bet kas vertina savo plaukus tai manau kad gali sau leisti.

    svetur

  6. 2

    Jei butu mano prasti plaukai tai pabandyciau,paziureciau kas gaunasi.Bet kadangi turiu savo grazius plaukus,tai nesigadinsiu :)

    Nojukas

  7. 2

    jei tik kokia sruoga viena kita priauginta tai grazu,o visu tikrai nenoreciau prisiaugint,kokius turiu,tokie gerai:-)

    ruta26

  8. 1

    Na pati dirbu grozio sferoje,tai nepatarciau prisiaugineti tu plauku,jie ir nemazai kenkia plaukui naturaliam,pradziai grazu,o paskui baigiasi visi grazumai su nualintais tavo plaukais,plius vis viena matosi kur naturalus plauku ilgis,o kur priauginti plaukeliai.Man asmeniskai zymiai graziau savi,tikri plaukai.

    pavasarinuke

  9. 1

    as nenoreciau, nes ir taip turiu ilgus plaukus, o jei ir netureciau tokiu vis vien neprisiauginciau. geriau savi trumpesni, bet sveiki, nei ilgi tik laikinai, o paskui dar ir nutriuse. viena kirpeja pasakojo kaip kita jos kolege kirpeja prisiaugino plaukus su kapsulem, o paskui taip tarpais plaukai is galvos isslinko po kuoksteli ir pati plauko struktura nukentejo... siaubas.

    romantike

  10. 1

    Jeigu graziai padaro ir su gerais plaukais tikrai graziai atrodo , o kenkt aisku kad kenkia kazkiek plaukams
    Pati neiciau puikiai jauciuosi ir su savais

    Mazute