• 18ats.

    Ar yra Jūsų nemėgstamų žurnalų?

    Ar Jūs nemanot, kad yra tokių žurnalų, kurie rašo beveik kiekvienam numerį vis tą patį ir tą patį, atrodo, kad visi skaitytojai totalūs kvailiai ir neatsimena ką perskaitė ;D Būtent susidaro man tokia nuomonė, pavarčius leidinius... Dažniausiai taip ir išeinu iš parduotuvės, nė vieno neįsidėjus į vežimą...

    drugelinaSkaitymas ir literatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nebepatinka ''JI'' zurnalas,nors anksciau daznai ji pirkdavau,bet pastebejau,kad ten ta pati per ta pati raso.

    vitalijus

  2. 2

    man visi jie nepatinka.. daug reklamos, o skaityt nera ka, geraiu internete paskaitau kas reikia.. dabar tik vaikiskus vaikams perku

    vejune

  3. 2

    PANELE nepatinka. nu jau tokia tustybes muge... net keista dabar, nes paauglysteje kiekviena menesi laukdavau issiziojusi naujo numerio :))

    romantike

  4. 2

    as tai istikima JI skaitytoja..zurnaliukas plonas,pigus ir labai idomus.jame randu viska. :))))o kiti manes net netraukia,ypac tokie kaip LAIMA ar MOTERIS,juose pilna vien tik reklamos.

    musiukas007

  5. 2

    perku tik zmones siaip paskaitinejimui.Visi zurnalai apie mazylius ir ju auginima kas menesi pilsto is tuscio i kiaura,visa info gali surasti internete.

    ruta26

  6. 1
  7. 1

    Nemegstu Paneles ir vyro Zvejybos zurnalu, juos jam perku su skaudancia sirdim ;-)

    Imbiere

  8. 1

    Nemegstamu,tai moteris ir laima,bet gal nemegstu delto,kad retai perku siuos 2zurnalus,o ir siaip daug nereikalingu puslapiu juose,o ypac reklamu.

    Bosiene

  9. 1

    as nemegstu, gaila man pinigu jiems :) ypac kai nete galima viskaperskaityti, aisku gerai buna kai kokiam pleze nera ka veikti tai pavartyt zurnala, bet taip tai nemegstu :)

    Adri

  10. 1