• 19ats.

    4 men kaip laukiuosi,pradzia buvo sunki,bet jau praejo prakentejau,dabar uzejo kasdiena didelis noras miegoti miegoti ir miegoti,ar jums mamytes irgi taipat budavo ,turiu ir namu ruosos darbus bet neturiu visiskai jegu kanors pasidaryti,gal zinot kokiu nors patarimu kad atsibusciau viena karta :))

    gintarevilteNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Panašiai ir aš jaučiausi. Buvau visiškai tinginė pasidarius, iš namų išvyti mane sunku būdavo. Geriausia mano draugė buvo sofa ;D

    drugelina

  2. 3

    Teks pramiegoti reiskias nestuma... as ir gryna meskute jauciuosi,atrodo galeciau kiekviena diena nuor ryto iki vakaro miegoti:) Dar kai buvo paskaitos,tai pajudedavau daugiau,o dabar tik miegu...:)))

    Nojukas

  3. 2

    gal gelezies mazai, gal spaudimas per zemas? ne sturi but kazkokia negalavimo priezastis.. o siaip prisivers pasportuot, laikyt basiena, pasivaiksciot kad energijso butu bent namu rosuos darbams, o del darbelio jeigu sunku tai sakyk gydytojai jos paprastai nedarbingumo lapeli duoda savaitei kitai kad susitvarkytu tie simtomai..

    vejune

  4. 2

    as visa nestuma siaubingai miego norejau:-) ir miegodavau

    ruta26

  5. 2

    As atvirksciai - istisai miego norejau pirmus 3 nestumo menesius, o po to gana staigiai prabudau, atsirado jegu, pabudo aktyvumas :) na, visoms skirtingai. Svarbiausia neprievartauk saves, miegok, ilsekis, organizmas to akivaizdziai reikalauja :)

    shenon

  6. 2

    tik leisk sau truputi pamiegoti, patinginiauti, nes kai gims tavo mazylis taip ir mastysi, kad nors kokia valandziuke numigus:) seip gali pameginti kokiu vitaminu pagerti, gal organizmas pasilpes.

    mila1

  7. 2

    Šiaip jei turi darbų,tai turėtų prablaškyt:-).Pavydžiu toms kurios nori miego,ar puikiai miega:-).Man kažkaip taip nebuvo,būdavo tik nuovargį jaučiau,o miegot kažkaip neprisiruošdavau,dar be to dirbau.Dabar dekretinėse,tai gal du kartus buvau užlinkus dieną kokiai dešimčiai minučių.Nes naktį labai prastai miegu.Išsimiegosim kai nebesilauksim:-))))))

    aidaS

  8. 2

    su pirmuoju as taipat jauciausi puikiai nei vargino nei per daug pykino,na dabar kazkoks kosmaras,tiesiog tyngiu tingeti bet nieko negaliu padaryti:)

    gintarevilte

  9. 1

    kai laukiausi sunaus ir galedavau miegot visa para,o su dukryte atvirksciai,jau 5ryto budavau prabudusi ir zvali.kai tik turi laisvesnio laiko,tai ir miegok..:)

    musiukas007

  10. 1

    Beja miegok dabar,nes tik pagimdziusi suprasi,kad tada jau nebeissimiegosi.Bent kokius pirmus 3-4men. Pagalvok,kad mazi leliukai nakti keliasi ir tu turesi keltis,jam bus nesvarbu nori miego ar ne:)taip,kad ilsekis kiek gali be sazines grauzaties:)

    Anonimas