• 20ats.

    Dovaneles kudikiui, ka is tokiu nedideliu ir naudingu daiktu padovanot?

    Tai va, mielos mamos, yra tokia situacija, kad mano teta pasigimde mazyle ir dabar grizta paatostogaut i Lietuva. Taigi, turiu dideli galvos skausma, nes neisivaizduoju ka padovanot mazylei naudingo ir grazaus. Esme tame, kad Londone jie ten visko turi ir turbut dar daugiau nei mes cia Lietuvoj. Kazkaip absurdiska butu dovanot koki dideli daikta, nes ji dar reikia ir pargabent i Londona lektuvu, o ka is tokiu nedideliu ir naudingu daiktu padovanot - neturiu zalio supratimo. Patarkit jei turit kokiu minciu :)

    EgloneLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    iš aukso ar kitų tauriųjų metalų dovanėles labiau derėtų dovanoti per krikštynas, nei šiapsau. tiesiog padovanokite kokį rūbelį ir atvirutę su atėjimu į pasaulį. artimui svarbu parodytas dėmesys, o ne dovanos kaina.

    Linara121

  2. 3

    nesvarbu ka padovonosi, svarbiausia kad ta dovana bus nuo taves, ir taip gales atsiminti tave :)

    korsakiene

  3. 2

    koki cd su lieltuviskom lopsinem ar pasakom

    sandi

  4. 2

    Tikrai galima koki suvenyrini dirbini dovanoti,arba vaiko knyga,pasaku knyga lietuviska,kad mama galetu skaityti pasakas lietuviskai pries miegeli,ispirkti kokia foto sesija,bus atsiminimui ilgam ir manau.

    pavasarinuke

  5. 2

    Ta knyga fainas dalykas, bet tiesa pasakius ja pildyt kaip darbas gaunas:) Pas mane stovi pustuste, viskas surasyta, o foto nera padaryta ir ideta..:))Siaip grazus prisiminimas vaikui.As negaliu atsidziaugt drauges dovanotu remeliu, kur antspauda daryt reikia. Kabo pas mane ant sienos, tai net verkt noris ta maza kojytes antspauda pamacius:)) Na jei jie viska turi, tai manau, kad kaip tik neprasausi, jei padovanosi toki daikta, kad atminimas liktu, nes rubeliu, tuo labiau Anglijoj, tikrai nusiperka. O lt moket desimtim ar simta litu uz skudureli, manau, neapsimoka:)

    Jaudrute

  6. 2

    padovanok kokios nors specializuotos vaikų parduotuvės čekį. Taip tikrai neprašausi :))

    drugelina

  7. 2

    Knygynuose,ir jų yra kelių rūšių

    aidaS

  8. 2

    Na galima kūdikio knygą padovanoti,kad viską surašytų mažylei augant.

    aidaS

  9. 1

    Ta knygutė tikrai geras dalykas, vėliau lieka puikus atsiminimas

    Ganešas

  10. 1

    Lietuviskai kalbanti zaisliuka suniuka

    Imbiere