Atsakymai

  1. 4

    Man gydytojas dar gimdykloje girdint vyrui pasake, kad 8 savaites jokiu lytiniu santykiu, nes tai nesugyja, tai skauda, tai dar kazkas. Bet kiekvienos moters asmeninis reikalas, kada pradeti lytinius santykius po gimdymo. Kaikurios jau po 3 savaiciu santykiauja ir sako, kad viskas gerai. Bet as pritariu gydytoju nuomonei, kad geriau palaukti. Mes apie 9 savaiteles palaukem ir visai jokiu skausmu, netgi sakyciu, kad dabar geriau nei pries gimdyma;)))

    Barbarita

  2. 3
  3. 3

    gydytoja man sake po 6 savaiciu, manau 4 men nereikia laukt, jei gerai jautiesi :), as po antro gimdymo tik 4 savaites laukiau, nes pati jauciau, kad viskas gerai :)

    neringa1981

  4. 3

    kiekvienos reikalas kada,kitom ilgai reikia laukti,kitom jau po 2 savaiciu nieko neskauda ir bando,mes bandem po 5 savaiciu:)

    Anonimas

  5. 3

    As turejau po dvieju menesiu,po ginekologes apziuros.

    rimrem

  6. 2

    Gydytoja rekomendavo neturėti santykių apie pusantro mėnesio,o paskui pagal pagal savijautą ...

    debesėlis

  7. 2

    ydytojai rekomenduoja ne anksciau kaip po 8sav. bet, manau, reikia ziureti pagal savo savijauta. Nors as po 3 ar 5sav irgi turbut net ir gerai jausdamasi nerizikuociau. Jau gerai neatsimenu, bet turbut anksciau ir nepradejom :)

    trejetukas

  8. 2
  9. 2

    akusere minejo, kad po gimdymo turi praeiti 6 savaites maziausiai ir aisq kaip pati jautiesi ;)

    Benikiux

  10. 2

    ir man gydytoja rekomendavo tik po kokių 8 savaičių, anksčiau nepataria, bet čia dar viskas priklauso nuo tavo savijautos po gimdymo, nes mano pažystama jau po 5 savaičių pradėjo :)

    auvilė