Atsakymai

  1. 3

    aš irgi tą pačią problemą turiu. Tai nusipirkau Eurokos nagų laką (jis permatomas) su vitaminais ir mineralais - stiprina, saugo nuo lūžinėjimų, skatina augimą. užsitepu kelis kartus, kad tvirtesni būtų. kainos nepamenu, bet iki 10 litų kažkur.

    Linara121

  2. 2

    Pirmiausia,reiketu gerti vitaminus skirtus nagu,plauku greitesniam augimui ir stiprinimui,o po to jau galima ir maitinti is virsaus,pvz.,nagu aliejuku tepti,jis lb gerai apsaugo nuo visokiu cheminiu priemoniu:))

    vitalijus

  3. 2

    man pati geriausia priemone buvo Nailtek, superinis dalykelis:)

    xinesax

  4. 2

    As tepdavau NailTek II nagu stiprikliu:) Aisku, pirma reikestu kalcio daugiau pagerti.Siaip parveza pazystami is Rusijos vitaminu. Tai kalcis nerealiai geras, o kainuoja vos kelis litus.:)Nespedavau nagu trumpintis:)

    Jaudrute

  5. 2

    kai turedavau daugiau laiko,tai rankas mirkydavau druskos vonelej.pora kart i savaite.i silta vandeni iberi druskos,ir mirkai rankas apie10min.ir rankos atsigaudavo,ir nagai budavo stiprus ir sveikai atrodydavo.

    musiukas007

  6. 2

    Naudoti maitinancias kaukes rankom,tuo paciu ir nagams

    ruta26

  7. 1

    Esu bandzius specialius nagu augima skatinancius lakus, ir visokius vitaminus, maisto papildus, bet mano nagai visada buvo silpni tai niekas nepadeda.

    Yuki

  8. 1

    as naudoju kaukes ir vandenį su druska irdar nagų laka evline

    Anonimas

  9. 1

    mano kolege sakydavo,kad labai gerai citrinu sulciu vonele,stiprina naga ir skatina augima

    Anonimas

  10. 1

    lupkit citrusinius vaisius. (apelsinai,mandarinai,greipfurtai) jų išskiriamos sultys turi tam tikrų vitaminų nagams. labai greit auga nagai. išbandyta ! :))

    Anonimas