Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    Yra vaistinej vaistu pirkti, pati turejau karpa ant rankos, tai su tais vaistais issigydziau. Tik neatsimenu pavadinimo, bet jie labai smirdejo ir buvo tamsiai rudos spalvos. Ten vaistai is kazkokiu zoleliu

    Gienka

  3. 1

    Sako panaikini motininę karpą,išnyksta ir kitos.Va mano vyras pernai kai siautė gripai,daug česnako valgė ir dingo karpos.Tai manome kad nuo jo.Aišku nesmagu,kai toks kvapas.

    aidaS

  4. 1

    apie karpas buvo klausimas praėjusią savaitę. paieškok paieškoj.

    Linara121

  5. 1

    Nezinau-gal tai sutapimas,gal ne,bet realiausiai patarema ju isvis nejudinti,bei negyditi-nes jos yra gyvibingos,ir uzpikusios sujudintos,kaip sakoma gali prisidauginti.Taigi as turejus anksciau-senokai-ant pirsto dvi-nieko nedariau,ir po kiek laiko isnyko.Gal tai tik sutapimas,kad nejudint.
    Beto tikrai yra geltona gele-auga laukuose,bei palei namus-ji sako naikyna-t.y jos stiebo sultys.Bei tepalai vaistynel.

    Fausta

  6. 1

    yra tokios geltonos gelytes is kuriu bega geltonas skystis...super,kaip padeda....o dar yra budas per pilnati tept menesinemis...isbandziau...padejo.

    marinaaa

  7. 1

    arba kaip sake titina, su skystu azotu, greita ir patikima, isbandyta jau:)

    xinesax

  8. 1

    man kai kazkada turejau tai kosmetikos kabinete nudegino azotu - et tai cia pries kokiu 20m buvo =) Dabar gal jau patobulejo priemones ir uztektu kokiu tepaliuku patepti?.. as keliauciau y vaistine arba pasiskambinciau gydytojai, atsakys is kart ka daryti.

    titina

  9. 0

    http://www.mamanija.lt/klausimai/4698/kaip-panaikinti-karpa

    Anonimas

  10. 0

    turi but vaistinej tokie kaip piestukai, jais patepi ir po kokios savaites turi nukrist

    xinesax