Atsakymai

  1. 2

    Mes planuojam eiti. Sako, kad yra kazkoks DELFINUKAS (darzelyje veiksmas vyksta) Vilniuje, lyg tai geri atsiliepimai apie ji. Dar bandysiu ivesti google, gal ismes ka nors. O jei ne, tai bandysim ka nors suzinoti apie Antakalnio baseina, planuojam eiti nuo geguzes, kai jau bus silta:))

    Barbarita

  2. 2

    mes lankem Kaune mazylyje. bet tik puse metu 2-3 kartus i menesi ejom, o paskui ten lb pabrango, ir nustojom lankyti.. Kainos griztu, mes irgi griztume :)

    linela

  3. 2

    Mes bandysim, pradet nuo 4 men.

    rimrem

  4. 2

    na mes tai kažkur rašėm kad lankom Antakalnio baseiną, mažiui plaukt tai patiko tik po to kai renktis reikia tai rėkia nesvietiškai, gal truputį pervargsta

    auvilė

  5. 2

    Jau buvo klausimų apie baseinus buvo, bet niekas "neprisipažino", kad lanko.

    elegancija

  6. 2

    na kaune tai zn kad mazylio gimdymo namuose yra rengiami tokie uzsiemimai, bet kur daugiau net nzn bendem ir mes mamanijoj mamu pasiteirau, bet niex nieko nepasake, tik pasake kad vilniuj yra...:(

    poolman

  7. 1

    Barbaritei,
    Apie Delfinuką galiu pasakyti tik tiek, kad jis yra Karoliniškėse, darželyje. Su kūdykiais leidžiama iki 10 val. būti. Dar ir šeštadieniais. Prieš N. metus kainavo 40 Lt per mėn., dabar nežinau. Nors mums ir netoli, bet žiemą kažkaip nedrįsau vesti, o be to dar ir rytais pamiegoti mėgstame. Rytais vanduo būna nechloruotas, o vėliau net ir nežinau, bet tada eina darželinukai. Mano vyresnieji lankė šį darželį, tai plaukti išmoko ir jokių alerginių ligų neturėjome.

    elegancija

  8. 1

    mes kolkas niekur neiname, nes visi baseinai nuo musu labai toli,o ir as pati noreciau paplaukiot. Kolkas plaukiojam namie, bendroje vonioje. Ten irgi labai linksma. o kai reikia jau islipt, tai rekia mano vaikis kaip skerdziamas, nenori niekur is vandens list :)

    Agne