Atsakymai

  1. 4

    As ir per nestuma, ir dabar, kai maitinu, geriu ta sintetika is ryto :) Zinau, kad negerai darau,bet vaikelis nuo jos ramus, tai manau kad nieko tokio. O tikros kavos as visai negeriu, o arbatos atsibodo ...

    Irma

  2. 4
  3. 3

    1-2 puodukai per diena nemanau kad gali pakenkti.Man tai per nestuma nepatikdavo net kavos kvapas:)

    katinka

  4. 3

    Kadangi man nuo maltos kavos labai stipriai sukyla rugstingumas, tai as geriu ta 3in1. Tikiuosi kad vaikuciui nekenkia, nes visai be kavos sunku iskenteti :(

    trejetukas

  5. 3

    Man gyd. leido išgerti natūralios nestiprios kavos su pienu puodelį ir netgi gero konjako 50 g, jeigu rytais bloga nuotaika ar "prie žemės traukia". Nėščia būdama kažkaip buvau pamėgusi cikorijos gėrimą ir kavą iš geležinio indelio, tokia kaip kondensuoto pieno indelis. Ji ir saldi, ir su pienu ir ne tokia karti kaip visos tirpios jacobs ar pan.

    elegancija

  6. 3

    niu kas siais laikais ne chemija? ko mes tik nesuvalgome ir isgeriame...net ta pati "tikra" kava i kava jau nebelabai panasi... manau nepiknaudziaujant galima gerti ;) as nestumo pradzioje ja geriau, bet paskui dingo tas noras ;)

    Benikiux

  7. 3

    as geriau ir 3in1, ir kava normalia geriau ( i diena tik 1 puodeli leidau sau), nes gyd sake, kad daug jos negalima gert, bet saikingai vartot galima (1-2 puodelius dienoj). be to as nescia budama is proto ejau del Latte kavos bare - uojj kaip dabar pamenu :)

    linela

  8. 3

    Suprantu tave,man bunant nesciai irgi viskas atsibosdavo.Gyvenu Norvegijoj.Tai cia man akusere grieztai uzdraude turet ka nors bendro su kavos produktais.Na,as kartais "sugriesydavau":)
    Nezinau,kaip ten LT...

    rimrem

  9. 3

    as geriau ir nemanau,kad cia blogai...manau puodelis per diena nepakenks...

    vykute

  10. 3

    as geriau arbata bet nusibodo neskani pasidare man jau, tai pradejau kava gert ta tirpia ir kiekviena diena geriu, nez ka daryt gal negert man jos geriau.

    lauriukss