Atsakymai

  1. 4

    Aš kaip būsima krikšto mama savo "dukrytei" norėčiau padovanoti išliekamosios vertės dalykėlį, tačiau šiuo metu galvoje tesisuka medalionas, galbūt išgraviruotas (auksinis arba sidabrinis)... Ne viskas,kas yra materialu yra dovanos, jauki atmosfera yra bet kokios šventės pamatas. Teko dalyvauti labai nejaukiose krikštynose, nors tebuvo 15 žmonių, visi buvo labai skirtingi, uždari, šalti ir tylūs. Kol buvome kieme, dar buvo galima tverti, tačiau prie stalo visi visi tylejo (neskaitant kitų nejaukių akimirkų)...

    juliete

  2. 2

    as drauges mergaitei dovanojau grandinele ir pakabuti-angeliuka

    neringa1981

  3. 2

    manau, dovanoti reiketu ne zaislus ir saldainius, o kazka tokio, kas vaikuciui liktu ilgam kaip prisiminimas. Labai tinka paminetieji sidabrinis saukstelis ar statulele. As vaikysteje gavau Marijos paveiksliuka su sidabruotais remeliais, tai tas paveiksliukas man labai ilgai patiko ir kabejo virs lovytes, kol nepastebimai kazkur dingo.

    Agne

  4. 2

    aš savo krikštasūniui dovanojau vaikišką sidabrinį šaukštelį su išgraviruotu jo vardu. Draugė savo krikšto sūnui dovanojo Svarovskio drambliuką - mažytę skulptūrėlę kažkokią :)

    Lolita

  5. 1

    voka su pinigais,dbr iprasta

    ruta26

  6. 1
  7. 1

    na galima vokeli tada tevai patys nupirks,arba galima zaisla koki,ka daugiau padovanot vaikui mazam ...

    ervijota

  8. 1

    priklausomai nuo to koks jusu vaidmui krikstynose-ar esate kriksto mama ar tik svecias.As uz praktiskas ir reikalingas dovanas o ne uz niekucius kurie paskui namie dulkes renka o naudos jokios :)

    Rita

  9. 1

    Ka nors vaikuciui, kad turetu isliekamaja verte, pvz, apyranke su valdyu isgraviruotu ar ka panasaus.

    Indruke

  10. 1

    Na jei kas sugalvotu originalia dovana, tai puiku, bet nenoreciau, kad mano vaikui padovanotu kokius 3 saukstelius:( tiesa pasidabrota paveiksliuka su angelu sargu gavom is kriksto tevelio dovanu, tai labai patiko. Liks atminciai ilgam...

    Barbarita