Atsakymai

  1. 4

    O aš manau, Kristina, kad tikrai tokios kelionės nereikia dėl to atidėti - temp. ne tokia aukšta. Tik žvakučių dėl visa ko pasiimk. Aš su tokio amžiaus mažyliu važiavau prie jūros, temp. irgi 37,8 buvo, bet po dienos susitvarkė. Be to pas mus civilizuotas kraštas, medikų taip pat yra, jei jau kas :)

    Giedre

  2. 4

    O tai gal dėl dantukų temperatūra? Gal nieko baisaus? Ar labai pergyveni? Gal prieš skrydį vaistuką sugirdyk.

    elegancija

  3. 4

    Kristina, o nebandei gyd. pasiskambinti? Nes tavo kelionė nelygu mūsų kelionei:)

    elegancija

  4. 3

    Gal jau labai nepabloginsi vaikučio sveikatos atvažiuodama į LT? Juk su slogyte į lauką galima eiti. O LT nėra jau labai šalta, tai manykim, kad nieko blogo nenutiks. Juk nėra labai stiprus ligoniukas? Dar kelios dienos iki tavo išvykos, pasveiksit:)))

    elegancija

  5. 3

    tai kartu ir dantukai ir persalom nes turim slogyte,tai nezinau ka daryti,senai nebuvau Lietuvoje,bet irr vaikelio sveikata zaisti nenoriu.vaistus girdau temp.nukrinta ir vel pakyle,bet 37 ribose.

    kristina

  6. 3

    labai geri vaistukai yra skysti geriami efferalgan nuo temperaturos, tokia neauksta temperatura tikrai gali buti nuo dantuku

    popkorne

  7. 3

    vaje as tai nevaziuociau niekur su serganciu savo maziuku nes mano ir sirgo ir dabar serga tai stengiuosi tik namuose buti su juo

    popkorne

  8. 2
  9. 2

    manau, geriau atsisakyti kelioniu, jei vaikutis serga.

    Indruke

  10. 1

    na cia logiskai pamastyt reikia,vaikas su temperatura o tu keliaut nori,na siulyciau nekeliaut o gydyt vaikuti mergyt

    ervijota