• 12ats.

    Kokia Jūsų nuomonė apie kunigų požiūrį į dirbtinį apvaisinimą?

    Atrodo kunigai turėtų būti už šeimą,vyrą,moterį su mažais vaikučiais,tačiau jie priešinasi apvaisinimui.Daug šeimų išsiskiria negalėdami susilaukti vaikų,tad manau normalus dalykas,jei žmonės stengiasi išsaugoti šeimą ir susilaukti vaikų.

    aidaSKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Jų požiūriu vaisius iš mėgintuvėlio neturės sielos. Ir kad, jei žmogui kažkas neskirta, tai matyt, ne veltui tai neskirta..

    Jorkaile

  3. 1

    Kunigams vaiku nereikia, o toms seimoms, kurios negali susilaukti vaiku, kartais buna vienintele iseitis. Tureciau pakankamai pinigeliu, tai mudu su vyru patys darytumem tokia procedura. Visam pasaulyje tai normalu, o pas mus, kaip visada, viskas atvirksciai.

    Gienka

  4. 1

    Esu pasipiktinusi ant kunigu. Pastebejau, per daug jie sitam reikale zodi reiskia. Nevaisingumas yra liga, kuria pirmiausia reikia gydyti, o ne ateiti pas kunigeli ir prasyti jo palaiminimo, tikedamasi, kad tai pades greiciau savaime pastoti..

    Imbiere

  5. 1

    nesutinku su kunigu nuomone, galbut seimai tai paskutine ir vienintele galimybe tureti vaikeli.

    vestina

  6. 1

    Iš tikrųjų kunigai mane jau ima nervinti... Jau jie per daug ima kištis į visus reikalus. Jiem tai tas, tai anas vis nepatinka... Įdomu, jei patys būtų paprasti žmonės ir negalėtų susilaukti vaikų, o kunigai taip prieštarautų dirbtiniam apvaisinimui, ką jie tada darytų..?? Kodėl jie nepamąsto, ką jaučia tie žmonės, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių negali turėti vaikų???

    Aš už dirbtinį apsvaisinimą!

    snaigyte

  7. 1

    as manau, jei tik yra porai galimybe susilaukti vaikuciu, tai turetu buti leidziama ta galimybe pasinaudoti. esu tikinti, bet dristu priestarauti.

    lip2kas

  8. 1

    pačių žmonių reikalas. kunigams gal derėtų kitokiu švietimu užsiminti, o ne "bausmėmis" kaltinti...

    Linara121

  9. 1

    mano neigiama nuomone,jie ziuriu viskam yra kategoriskai pries,patys budami ne sventi

    ruta26

  10. 1

    Ka jie ten supranta tegu pasiziuri kaip patys yra kunigu kurie atlieka savo pareigas,o kartais pasiklausai pedofilai,tokie ir anokie jiems nereikia gimdyti ir ka jie gali pasakyt apie dirbtini apvaisinima ....

    NORFA