• 9ats.

Atsakymai

  1. 4

    Mazylis pradejo valgyti kietesni maista ir kakoja dazniau,matyt pagerejo medziagu apykaita.Tas nera blogai jei jis neviduriuoja.

    pavasarinuke

  2. 3

    na mums tas pats grynai jau uz 4dieleliu 7men kakojam gan daznokai bet normalei manau cia nieko tokio dar gelezy gerem vitamina D vartojam tai manau normalei...nebent vaikutis kakoja labai skystai tada reiketu susirupinti...

    Viktorijaaa

  3. 2

    daznas tustinimasis nera blogai, svarbiausia tik, kad neviduriuotu. maniskis nuo gimimo didelis sikalinis, bet kaip gydytoja sake greitai virskina maista, greita medziagu apykaita, tad nera del ko jaudintis, o per laika susitvarko tai.

    romantike

  4. 2

    Ivairiu dienu buna kartais daug kakoja,o kartais ne elgiuos paprastai pampersa pakeiciu:)Viskas cia normalu gera medziagu apykaita ir nereik ieskot ligu kur ju nera;)

    Bosiene

  5. 2

    vaikutis tokio amzio gali tustintis 3-5 kartus per diena, jei ismatos nera labai skystas tai tuomet reiskia viskas gerai yra su viduriukais, jei labai skystos tuomet reiketu pasikonsultuot su gydytoju.

    Dovvee

  6. 1

    labukas :) manau kad normalu ...

    Simutia

  7. 1

    gal dantukus tuoj turesit, bet seippasikonsultuokit su savo gydytoja

    Kalnietiene

  8. 1

    mums 9 menesiai, taipat jau kokia 3 diena kakoja labai daznai,gal i diena kokiu 4-5 kartus,ko anksciau nebudavo yra labai irzlus, bet mes neturim dar nei vieno dantuko, tad manau kad gal cia dantuku kalte, nes vakar pamasazavau dantenas tai jau patinusios labai, tad manau kalte dantuku,tei ir nepergyvenam,ir kakutis visai normalus,tad gal ir jums cia tie dantukai kalasi.

    svetur

  9. 1

    o kiek daro, maniskiui jau 7 men buvo pries kelias dienas, tai jis kai pradejau duoti koses daro 2-3 kartus i diena. jei neviduriuoja, tai manau viskas priklauso nuo maistelio.

    wiktoriuke