• 7ats.

    stafilokokas

    Radau skaitalo ankstesniuose klausimuose apie tai.Bet vistiek neaišku paliko.Man ginė kitą savaitę ims tepinėlį dėl šios bakterijos.nors paskaičiau kad juo galima usikrėst gimdymo metu ar dar kitaip.Aš dar tik laukiuosi.Esu girdėjusi kad šia bakteriją randa gimdos kaklelyje ir tai gali pakenkti gimdymuj.Kaip iš tiesų yra. AČIŲ.

    irma1Moters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mane užkrėtė ligoninėje auksiniu stafilokoku,per nesterilią adata siunant.

    emiliukas

  2. 2

    mums ir nieko dar niekas nesake, gal ir reikes ateityje, reikes savo gines pasiklausti

    dainora

  3. 2

    del sio tyrimo ir mane norejo siust,kai dar laukiausi,man tada buvo berods 4-5men.bet,kai pakeiciau gyditoja(issikraustem i kita miesta),tai nebesiunte.nors buvau apie ta tyrima sakius.na bet pasirodo,kad ir nereikejo.

    musiukas007

  4. 2

    Irma man dare praejusia savaite,dabar laukiu atsakymo,sake pas mus nera dar atvejo,kad rastu sia bakterija {musu mieste nepasitaike}.Jei rastu tai vaistu pagalba galima isgydit,daromas imamas tepinelis is kaklelio neskausminga,bet nemalonu.Cia sake mano akusere ziuri ar vaikui negali per virkstele uzsikrest pilvukas(bamba).bet buvo tyrimas neprivalomas sake nuo 35 sav.tik rekomenduojamas.Tai as ir pasidariau :)

    NORFA

  5. 2

    kad siaip ima del streptokoko kiek zinau. na gal pas jus nuo stafilokoko? bet siaip tai sako, kad beveiik mes visi ji turim, nesiotojai, tik ne visi vienodai ji pernesa. suaktyveja jis kai nusilpsta imunitetas ir t.t. bet jei subjursta, tai bjaurus dalykas. kiek teko skaityt, kad uzsikrecia nemazai per gimdymus.

    reda83

  6. 1

    man tai ėmė tepinėlį dėl streptokoko, tai pasirodo kad jis pas mane auga, tai dabar reikės antibiotikų :( sakė kad gimdymo metu gali vaikutis užsikrėst, jei nebus išgydyta
    o dėl stafilokoko tai nežinau ar dėl to ima tepinėlį

    auvilė

  7. 1

    Siaubas aš ką tik skaičiau inernete.TAI BAISU.bet vistiek nieko neradau apie gimdos kaklelio bakterijas.Gal pasigavau klaidingą informaciją

    irma1