Atsakymai

  1. 3

    na kiek zinau tai kriksto tevu reikalas ir as tik neseniai suzinojau (del ko man labai geda) kad berniuku kriksto rubeliai turi but su ruzava, o mergyciu su zydra spalva...

    neringa1981

  2. 3

    Ai, dar pagalvojau, kad tuose proginiu drabuziu salonuose galetu buti ir kriksto rubeliu. Tik gal jie ten nepigus turbut.

    trejetukas

  3. 3

    Indruke, pabandyk nuvaziuot i centra. Ten priesais Vilniaus g yra tokia parduotuvele, kur vestuvinem gelytem prekiauja ir ne tik. Kazkada esu ten maciusi kriksto rubeliu, bet jau seniai tas buvo, tai nezinau ar dar yra.

    trejetukas

  4. 3

    bazej labai graziu as ten pirkau labai grazu

    kazenka

  5. 2

    Urmo bazei yra skyriai specelus krikstynom.

    kristulele

  6. 2

    sauletekije yra vaiku parduotuvyte ten yra neblogu kazkada atkreipiau demesi kaip pirkau vaikui vaikstyne sakiau pati ir ten varysiu ten gal net pigiau nei bazej;))

    saulllyttte

  7. 2

    laisves alejoj priesais centrini pasta yra tokia gatvele, tik va pavadinimo nepamenu, ten yra tokia parduotuve ir rubeliu budavo. na bet cia pries gerus metus bent jau buvo. eidama pro sali gali paziuret ar dar ten yra kas. gal akropoli vaiku skyriuose yra? neziurejai? o siaip tai bazeje tai tikrai yra, bet kai pati ieskojau, tai labai sunku rast ka grazaus buvo, o turguj irgi nieko gero nebuvo. tad apsisarvuok kantrybe ir sekmes paieskose

    ausra2

  8. 2

    Tikrai, kad nuomoja, tai taip. Bet mačiau pirkti Vilniaus Akropolį vaikų parduotuvėse. Kai sau neieškai, tai visi gražūs, o kai reikia pirkti, tai pati žinai. Jeigu jau nelabai taip skubu, tai gal ir į kokį kitą miestą pavažiuoti, gal dar ir kaina būtų mažesnė.

    elegancija

  9. 2

    As savo vaikuciui ieskau. Na zinau, kad yra tradicija, jog turi kuma rengti vaikuti, bet as noriu pati isrinkti savo vaikuciui rubelius.

    Indruke

  10. 2

    Indruke, o tu pati savo vaikutį rengsi, ar kūmais einate?

    elegancija