• 9ats.

    Mamytės, kurios maitinat MP. Kai jau pradėjot duot papildomai atsigert arbatėlių ar vandenuko ar duodat iš buteliuko ar šaukšteliu?

    Savo pirmąją maitinau nusitraukinėdama, tad yra "buteliukinė", dabar jai jau link 3 metukų,gert moka puikiai ir iš puoduko,bet visiškai nuo buteliuko atpratint nepavyksta, labai prie jo prisirišus. Sūnelį maitinu pati, skaičiau, kad kai maitini pati galima pratint skysčius gert iš šaukštelio, o po to po truputį iš kart iš puodelio. Taip ir bandau daryt, dar tik pati pradžia, sūneliui 7,5 mėn., bandom atsigert po pietų jau virš 3 savaičių, sunkokai jam sekas ir iš to šaukštelio atsigert, labai pavydžiai žiūri į sesės buteliuką. Ar daug kurios pratinot (-at) iš kart prie puoduko be buteliuko? Kaip sekėsi?

    VilmienePrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As kartais duodu vandenuko isgerti, duodu is saukstelio.Is buteliuko jai neiseina gerti :D

    Katia

  2. 2

    as pati ir maitinu,dukrai beveik 7men,tai nuo 5men pradejom duoti puoduka su snapeliu.Tas snapelis minkstas,puodeli apvertus skysciai neisbega,tai ji kokias dvi sav zaide o paskui pradejo gert po truputi.O db sekmingai jau atsigeria.Reikia tik truputi kantrybes,prades ir gert

    sandi

  3. 2

    o bandei is puodelio, mano tokio laiko labai graziai geria, aisku biski isbega to vandenuko, bet atsigeria. ir jam tas labai patinka. neduok buteliuko, prades pykti kai valgys mp.

    Anonimas

  4. 2

    Maitinu MP, o su atsigerinejimais vargas vargelis. Dukrytei 5 men, vis pliurzenames su sauksteliu, nes buteliuko ne pro kur neikisi, o gerti ir vandenuko, ir sultyciu, ir arbatyciu tikrai nori :))) noreciau pripratinti is buteliuko, nes tikrai buna atveju, kai reiketu mazyle palikti teveliui, bet negaliu, kadangi nera kito budo kaip ja pamaitinti. O su sauksteliu nei prigirdysi, nei primaitinsi MP, nors is saukstelio geria labai graziai.

    VaiDziune

  5. 2

    tik iš buteliuko duodu gerti..

    laimike

  6. 1

    maniske neeme buteliuko isvis gal iki kokiu 8men,tai duodavau su sauksteliu ar puodeliu atsigert,o dabar jai 1.2men,geria is buteliuko,bet jai nebutu jo ir nereiktu,atsigeria ir is puoduko

    Aksana

  7. 1

    bet tai o tos gertuvės,puodeliai su snapeliais kaži ne tas pats kas buteliukas-juk principas panašus..

    Vilmiene

  8. 1

    manoji gere mano pienuka tik is kruties, tai nemokejo is buteliuko gert, kai nuo 5men pradejom primatinti su sauksteliu duodavau vandenuko,aisku kad sunkaii sekasi, vos kelis lasiukus atsigeria, veliau priejom iskart prie gertuves,mum dabar metai tai geria ir is gertuves ir is puodelio, buteliuko mum net neprireike

    Kalnietiene

  9. 1

    Tai vat aš ir galvoju,kad paskui labai patiks iš buteliuko gerti ir nebenorės krūties imt.na bandysim toliau,mėginu ir iš puodelio jau,bet daugiau dar pro šalį...:)

    Vilmiene