• 17ats.

    sveikos, mamytės, pagaliau prisijungiu prie jūsų rato :))) Norėjau paklausti dėl krūtinės skausmo esant nėščiai. Ar ją skauda nuolat, ar su pertraukomis?

    Ačiū.

    snaigyteMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Sveikutė.Tiesa visų tamstukių tau atsakiusiu.Kiekvienai mamytei skirtingai. Su pirmu vaikeliu iš viso nejutau jokių pašalinių jausmų kad kas skaudėtų,nors krūtinės dydis vos ne trigubai šoktelėjo.
    Buvau laiminga nėštukė, nors ir nepatyrusi... neisivaizdavau kaip kitos mamos su tiek negalavimų skundžiasi :) jog pačiai viskas taip lengva buvo kad net ir nėščia nesijaustau jei sūnelis nesispardytų... o tie potyriai labai malonus buvo. Tiesa pasakius maniau kad ir gimdyt vieni juokai ,bet kai sąrėmiukai prasidėjo ,tada vat ir sužinojau kiek pastangų į juos idėt reikėjo ir ką reiškia tas skausmas... dabar esu jau užauginusi tris vaikučius, nelabai pamenų kad skaudėtų krūtis,bet jos buvo kur kas jautresnės. Šiuo metu laukiuos pagrandukės, jau 24 sav. Ir žinai pasakysiu krūtinę maust pradėjo jau nuo 7_os savaitės. ir su kiekviena vis stipriau, labai vargina.Šį kart jaučiu ir juosmens srytyje skausmus... Tai vat,išvada net tai pačiai mamytei su kiekvienu vaikeliu nėštumas būna visai kitoks. Tad nesijaudink.Stenkis dažniau atsipalaiduoti,pailsėti.Gali vakarui šiltų ramunėlių kompresiukų pasidaryt ir žinoma devėt tinkama patogią liemenėlę kad neveržtų.

    Anonimas

  2. 3

    Kaip kam,vieniems skauda pastoviai,kitiems tik truputi,o tretiems visai neskauda,cia kiekvienam skirtingai.

    Jolka123

  3. 2

    Mna tai pacioje pradzioje tik paskaudejo paskui viskas praejo...

    ErikaP

  4. 2

    kaip kam, vienom paskauda ir praeina, kitom skauda visa nestuma.. man jau daugiau nei 7men bet krutine vis dar skausminga, sunki, lyg temptu, ir speneliai labai jautrus..tai labai individualu..

    safariE

  5. 2

    sunkumas, maudimas buvo, kuris maždaug po 3 mėn. baisgėsi.

    Linara121

  6. 1

    Nuolat, nes gaminasi pienukas . Beje, SVEIKINU :)

    Jorkaile

  7. 1

    Laukiuosi apie 9 savaites, tai krūtinę kol kas labai skauda, bet tai kol kas vienintelis nemalonus pojūtis :)

    monikiukkass

  8. 1

    Pačioje pradžioje labai skauda

    Jorkaile

  9. 1

    sveikute, na man tai tiek su pirmu nestumu tiek su antru nestumu paskaudejo tik pirmus menesius ir padidejo siek tiek, po to sustojo tiek skausmas tiek augimas.

    svetur

  10. 1

    Man tai ji nuolat jautri, o speneliai tai isvis prisiliesti net nesinori.

    Anonimas