Atsakymai

  1. 6

    o as jau daug metu naudoju epiliatoriu, nupirkau is savo pirmos algos, jau kelis pakeiciau, man geresnes priemones nera. Skausmo jau nebejauciu, susitvarkai ir visa menesi grazu :)

    mamyčiukas

  2. 6

    Esu,beveik viską išbandžius,bet priėjau prie išvados,kad man patogiausia ir greičiausia yra skustuvas;-)

    debesėlis

  3. 6

    Nežinau geresnės priemonės, kaip Veet depiliacinis kremas - švelni oda, ilgai neatauga ir, svarbiausia, jokios alergijos.

    Giedre

  4. 5

    Naudoju skustuvą..Gillette Venus moterišką, kažkaip depiliaciniai kremai man neveiksmingi, o nuo vaško - beria..Neblogai ir skustuvas :)

    Lolita

  5. 5

    anksciau kojas depiliuodavau su epiliatorium. is pradziu skaudejo, o paskui nebe. dabar vel gryzau prie skustuvo. ir greita ir gerai, tik tiek kad dazniau reikia jo imtis

    ausra2

  6. 5

    anksciau naudodavau vienkartinius peiliukus, bet dabar man geriausia skustuvas, kuri mosa kaledoms padovanojo;), vasku man skauda, epiliatorium irgi skauda, kam kankintis be reikalo, geriau dazniau, bet maloniau

    neringa1981

  7. 5

    su skustuvu, bandziau vasko juosteles tas bet jos man nepatiko.

    lauriukss

  8. 5

    Aš irgi turiu epiliatorių, bet jau keli metai nenaudoju, skauda:) Tikdėl vyro išsitraukiu, nes jis padovanojo. Dar kojas, nors ir keli plaukučiai, bet su juo ir skutuosi. Kitas vietas- skustuvu.

    elegancija

  9. 5

    As dabar naudoju venus skustuva.Seniau kankindavaus epiliatoriumi.aisku,plaukai neataukdavo menesi,bet nusprendziau,geriau dazniau skusiuos,bet bent jau nekentesiu;)

    rimrem

  10. 5