• 3ats.

    Ar kam nors dare koju venu operacija? Kaip jautieties po operacijos?

    Mano koju venos labai issokusios, sijono net neuzsidesi o dar be to labai skauda. Kai buvo 16 metu, tai daktarai dave siuntima darytioperacija, taciau mama nedave sutikimo, nes bijojo, kad bus dar blogiau. O dabar man sunku vaikscioti jau darosi, bet ir bijau operuotis, kad nebutu dar blogiau. Gal kuri daretes ta venu operacija? Po kiek laiko atsigavot? Ar nepasireiske salutinis poveikis?

    ViliukasMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dariausi praeitais metais, rugsėjo mėn. Operavo chirurginiu būdu. Gavau siuntimą, kitą dieną operavo. Ligoninėje buvau tik per naktį. Kadangi su siuntimu ir chirurginiu būdu, tai nieko nekainavo. O lazerinę operaciją daro tik privačios įstaigos ir kainuoja nemažai. Tai kad priklausys ar galėsi mokėti už lazerinę operaciją.
    Pritariu, kad geriau daryti operaciją, kai nėra karšta, nes ortopedinės kojinės tikrai storos, o jas nešioti reikia gerą mėnesį. Aš jas retkarčiais dar iki šiltų orų vis užsimaunu, nes koja kartais pavargsta, o su tom kojinėm daug geriau jaučiuosi.
    Cirurginiu būdu operavus rando praktiškai nesimato, maža įpjova, apie 1 cm. Atsikėliau iš lovos po kelių valandų ir šiek tiek teko šliubčioti (kadangi vis tik buvo siūlės), be to buvo pilna nejautra. visą mėn. koja buvo vien mėlynėmis, tai kol užgijo, buvo labai negraži. Vaikščioti tikrai nebuvo sunku, tik kad reikėjo po kiek laiko grįžti išimti kelias siūles, tai iki to laiko teko naudoti elastinį bintą, o su juo nelabai patogu vaikščioti.
    Jeigu tikrai turi problemų, operuokis. Blogai tikrai nebus, operacija neskausminga ir greita, savijauta, bent jau man, nieko nepasikeitė po operacijos.

    elegancija

  2. 1

    Man dare 3k. viena chirurgine ligonineje, kitus du kartus su lazeriu privaciai...as tau patariu darytis, nes liga progresuoja, o po operacijos viskas liuks, koju nebeskauda, tik patariu darytis ne vasara nes reikia kojine nesiot, viskas greit sugijo, beje as dariausi pries 8metus dabar medicina gal vel pazengus...po to su lazeriu dariausi nes buvo mazi keli gumbiukai tai su lazeriu is vis juokas, ta pacia diena vaikstai ir i darba gali eit...tikrai nebijok, nes dziaugsiesi kai isnyks tai kas tave vargina...

    diuta

  3. 1

    dare mano draugo mociutei, ji patenkinta nei liko nei neliko taip per viduriuka gal, nes nieko beveik nepasikeite vaiksto taip sunkokai. tai ji sako kad nei gailis ne dziaugias, jei butu jaunesne tai sako butu kitaip greiciau atsigautu ir labiau sugytu nors ta ir daktarai patvirtino kadang amziu jau ne tas. manau jei labai nori ir daktarai pataria daryk bet jegulabai smarkiai dvejoji tai gal dar tarkis su gydytojais pasidomek ju nuomnone

    Anonimas