• 26ats.

    Ar pries santuoka sudarete vedybine sutarti? Ka aplamai manote apie toki dokumenta?

    Mes nesudareme nes kai tuokemes tai buvome pliki, basi, na vyras turejo savo versla, bet banko skolos irgi dideles, tad zodziu buta nuomojom ir abu dirbom.. bet is esmes as esu uz jeigu yra nors kazkokio kazkieno turto.. va drauge istekejo jos tevai buta nupirko, o dabar skyrybos ir viskas pusiau.. skaudu..

    vejuneJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Nea, net nekilo tokia mintis. Nes mums su vyru atrodo, kas daro tokias sutartis ruosiasi ateityje skirtis, o kadangi mes to dar nezadame, ir pries vestuves galvojom tik apie vedybas, o ne skyrybas todel net nemastem sudarineti ikivedybines sutartis.
    Na aisku versla abu igijom po vedybu, bet tfu tfu tfu, pakol kas net nesituosiam jo dalintis.
    Kazkada buvo isejus tokia kalba (mano iniciatyva) pries vestuves, bet vyras buvo kategoriskas ir net nepatenkintas, kad apie tai kalbu... juk mes tuokemes is meiles, o ne is isskaiciavimu,,,
    Tad mano nuomone daromos ikivedybines sutartys, jei busimoje seimoj nera pasitikejimo del finansu....

    Anonimas

  2. 4

    Kurios sako, kad nesamone daryt sutarti, nes kai tuokies, tai negalvoji apie skyrybas, tai pasakysiu tiek...kad nei vieni, kai tuokias, apie skyrybas nemasto,bet veliau prasideda pestynes. Kad to isvengti, tai ir daroma tokia sutartis:) Arba vienas is sutuoktiniu pasitaiko "galvotesnis", o kitas sedi "prie suskiusios geldos"..

    Jaudrute

  3. 4

    Abu, kaip sakant, ubagai buvom, tai nebuvo pagrindo rasytis:) Dar ir dabar, po penkiu santuokos metu, neturetumem ka dalintis..Asmeninius daiktus susirinktumem, o puodais, manau, pasidalintumem:D Bet tfu tfu tfu...nesiruosiam skirtis:)

    Jaudrute

  4. 4

    Mes sudarysim sutarti ir manau, kad tai normalu. Su vyru sutarem taip, kad ka jis turejo uzdirbes iki santuokos tebunie jo. O be to as i tuos jo turtus ir nesitaikau, tai man visiskai vienodai. Siaip manau,kad skyrybu atveju, sutartis siek tiek palengvina reikala.

    Eglone

  5. 4

    As kai tuokiausi apie vedybine sutarti,kad galima tokia sudaryt net nezinojau,o niekas jos ir nepasiule sudaryt,bet ir nesigailiu,kad tokios nesudarem.

    NORFA

  6. 4

    Bejedel buto, jei pirko tevai, tai vyrui buto dalis nepriklauso... Tegu pasikonsultuoja su advokatais...
    Siaip dalinama per pus, tai ka igijo katu sutuoktiniai dar draugaudami ir gyvendami kartu, bei susituoke, o ne tai ka nupirko vienos ar kitos puses tevai. Na aisku jei nedare taip. kad dave pinigus, o buta pirko vienas is susituokusiuju...

    Anonimas

  7. 4

    manau jei tolios sutartys sudaromos tai nera ta meile tokia jau ir stipri, nes automatiskai nusistatoma,skyrybu atveju gausi sita ar ana...man tai nepriimtina,bet gal esu senamadiska

    mila1

  8. 3

    Ne,nesudarem tokios sutarties,nes abu nieko neturejom.Turta vyras įgijo po santuokos.Gerai sudaryti tokia sutarti,kai pries santuoka kiekvienas atskirai turi savo turta,tada skyrybu atveju tokia sutartis naudinga yra.

    vitalijus

  9. 3

    kuomet su vyru tuokemes nei as nei mano busimas vyras jokio turto neturejome. Bet kas jo turi ir nemazai, apsidraudimui galima surasyti vedybine sutarti. Kad jei kas, nebutu pykciu

    tete

  10. 3

    Na ne,ką čia rašysi,jei abu po mašiną tik turim:-).Manau kai žmonės turi daug pinigų tuomet rašyti,bet kažkaip nesmagu nėra pasitikėjimo.

    aidaS