• 23ats.

    noreciau visu jusu nuomones(placiau viduje)

    noreciua paklausti ar labai kreipiate demesy y zmogaus tautybe,jo isvaizda(juodaodis,bataodis ir pan) ir tuo labiau religija?
    man labai ydomu, nes pati niekada nekreipiu y siuos dalykus demesio,nes man svarbiau koks tas asmuo yra,geras ar ne...jo charakterio savybes..bet vis dazniau tenka pamatyti,kad lietuviai linkia labai smerkti kitataucius...kokia jusu nuomone?

    mila1ReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man nesvarbi jei znmogus geras, malonu bendrauti man tai netrukdo visiskai..aisku negaliu teigti kad noreciau vyro kitokio tikejimo ir pan bet gyvenime buna visko:) o bendrauju as su visais jei tik malonu ir gera:) juk kartais ir su savo tautieciais slykstu bendrauti o jie juk tos pacios religijos tautybes...man svarbu zmogaus vidus o ne isvaizda, kuno spalba ir t.t.

    Anonimas

  2. 3

    Seip bendrauju su visais savo pazystamais ir turiu nemazai kitatauciu ir man ju tautybe ar religija visai netrugdo.

    Lafe

  3. 3

    As esu lygiai tokios pacios nuoomones kaip ir tu, juk ne svarbiausia zmogaus tautybe ar religija, o koks tas zmogus is tiesu yra :)

    ErikaP

  4. 3

    man vienodai. Visi esame zmones ir visi skirtingi.

    Eglone

  5. 3

    man tas tai nesvarbu.jei zmogus bendraujantis,malonus,draugiskas,tai nesuprantu,koks skirtumas jis juodukas,arabs ar dar koks.visokiu jug yra..

    musiukas007

  6. 3

    nera skirtumo ar jis juodas ar jis baltas ar melynas ar zalias,svarbu zmogaus vidus o ne isore

    Anonimas

  7. 3

    visiskai nekreipiu i tai demesio. nusistatyti pries zmogu vien del jo kitokios isvaizdos, tikejimo, pasauleziuros ir pan. butu labai neprotinga ir nezmoniska. jei mano "laukas" su tokiu zmogum sutampa, tai ka nebendrauti su tokiu, nes jis tamsiaodis musulmonas? nu ir ka? nesamone kazkokia... :) isvis labai stebiuosi, kai lietuviai tokius atvykelius labai nedraugiskai pasitinka - primusa, apiplesia, iskoneveikia ir pan. taip uzsipulti zmogu jo nepazistant vien del to, kad jis kitoks... gauni i galva del nieko... ziauriau negu ziauru... ispudis susidaro, kad kaikuriems tie kitokie zmones trukdo gyventi ar uzstoja saule...

    romantike

  8. 3

    Ne zmogaus tautybeje isvaizda, ar jo tikejime, paziurose yra esme.... O tai, kas jo viduje...
    Todel man visiskai dzin... su kuo as bendrausju su musulmonu, staciatikiu, juodaodiu, geltonodziu, ar zmogumi turinciu fizine negalia ir t.t... svarbiausia, tai, kad mes galim bendrauti, rasti apie ka pakalbeti...

    Anonimas

  9. 3

    na jei bendrauti, tai neturi man joki skirtumo kokia tautybe ar religija, vyras mano kitos tautybes, bet religijos tai tos pacios.

    Erika

  10. 2

    neturiu jokios teisės smerkti kitų žmonių, tik man nepriimtina kai kurių šalių tradicijos, kada vaikus po skyrybų pasiima tėvas, man tai žiauroka, todėl bijočiau turėti tokį vyrą. O ir pavardės išnyktų greitai lietuviškos. Bet kaip piliečių niekada kitataučių nesmerkiu, bendrauju su jais, noriu sudarytį ispūdį, kad lietuviai draugiški.

    vinipukas