Atsakymai

  1. 5

    tai geriausias dalykas, uzdedavau vaikui ant kojos, tai aplink ji uodai duzge, bet nekando. Vakare sedejom pavesinej dingo visi uodai, vienas kitas tik uzklysdavo. Tikrai nuostabi priemone nuo uodu. Pirkau Vilniuje gintarinej vaistinej stotyje.

    Aurvile

  2. 2

    Dar negirdėjau apie tokias? Gal reikės pasidomėti, nes dažnai važiuojam į kaimą, tai ten uodų daug yra.

    iinnggaa

  3. 2

    apie apyrankes neesu nieko girdėjusi. veterinarijos vaistinėje yra purškiamo skysčio, jis tikrai veiksmingas, pavadinimo nepamenu, bet kaina nedidelė.

    Linara121

  4. 1

    Bandeme, ir uodai kando vistiek ir net salia apyrankes

    Dziungarija

  5. 1
  6. 1

    Aciu aurvile uz info ,tikrai tie kremukai ir purskalai tik gadina oda jau kuris laikas galvoju kaip apsaugoti nuo odu nennaudojant kremu ir purskalu

    ikmeskute

  7. 1

    nebutinai det ant vaiko, pakaks ant vezimo. Skleidzia kvapa, bet nera bjaurus. Pirkit tikrai nepasigailesit.

    Aurvile

  8. 1

    neturim, bet girdejau, kad apyrankes turi levandu kvapo , kuris atbaido uodus, tai butu daug geriau nei kokie kremukai, praeita vasara naudojau purskala Bros nuo uodu, jis skirtas nuo 1m amziaus, tai daug geriau nei kremas, nes galima ant rubu papurksti ir patogiau, greiciau, na o apyranke reiks irgi isbandyti.

    vinipukas

  9. 1

    Skaiciau internete.apie apyrankes.galima deti nuo mazo kudikelio.raso kad jokio salutinio poveikio.

    aurikuka

  10. 1

    o nesu girdejus bet labai idomu , o nuo kokio amziaus galima det gal zinot? maniskiui du menesiukai, wakarais wis iseinam o uodu pilna:( kur ju yra pirkti na ta prasme visuose miestuose o gal internetu ?

    Anonimas