Atsakymai

  1. 6

    Šiaip, sako, kad nužiūri žmogus pats nieko blogo nelinkėdamas, bet aš tais nužiūrėjimais netikiu. Prisimenu, kad ankstyvoj vaikystėje vienos savo močiutės labai bijojau, ji turėjo auksinį dantį ir man atrodė, kad ji ragana, nors mane tikrai labai mylėjo.Bet ir mano mažieji vienos močiutės bijo - mato retai, o mažiukai vaikai senų žmonių iš viso retai kada mėgsta.

    Giedre

  2. 5

    Nu nesamone, paprasciausei vaikams kaikurie zmones nepatinka.

    kristulele

  3. 5

    Nemanau,kad tikra močiutė linkėtų savo anūkui pikto..O prie ko čia akių spalva?Gal paprasčiausiai nėra pripratęs prie močiutės ir nenori jos...

    debesėlis

  4. 4

    as netikiu tokiais dalykais, man tai atrodo kvaila, na suprasciau jei tai butu ne mociute...

    neringa1981

  5. 4

    o gal dar kai atvaziuoja mociute is kart ima vaikuti, neleisdama jam priprasti? manoji turi apsiprasti prie zmogaus, o tada jau ir bus viskas gerai.

    ausra2

  6. 4

    Angelele, o gal ta mociute yra vyro mama, kuri tau nepatinka labai?. Tada greiciausiai tu susierzini, o is paskos ir tavo vaikutis, kuris jaucia tavo emocijas.
    Nelabai as tikiu tais nuziurejimais. Bet, jei tu tikrai tiki, tai Elegancijos patarimas tikrai neblogas :)

    trejetukas

  7. 4

    kažkur temelėje "Sapnai, horoskopai, prietarai" buvo klausimėlis apie prietarus, nužiūrėjimus. Gali pasiskaityti ir pasimokyti kaip nuimti nužiūrėjimą. Buvo mamyčių patarimų, o ir močiutės pačios galėtų pamokyti, jos tai jau tikrai žino visokių "burtų". Tai jeigu tuo tiki, tai pasinaudok.

    elegancija

  8. 4

    Ko tai netikiu as tokiais nuziurejimais...
    O dar sava mociute...Ir prie ko cia rudos akys?

    rimrem

  9. 4

    na ir as netikiu, kad mociute nuziuretu...

    Ausrute

  10. 3

    Ir as netikiu, kad gali buti nusiziurejimas. Ir mano sunelis, kai nuvaziuojam i svecius is pradziu buna neramus, nori tik pas mane buti.

    Indruke