Atsakymai

  1. 4

    Pilnai su Julanta sutinku,o,jei labai neramina pasikonsultuok su gydytoja...

    debesėlis

  2. 4

    kodel galvoji, kad vaikelis viduriuoja?tokio amziaus mazylis per diena kakoja skystai 5-7 kartus.jei taip yra, tai viskas normalu.

    Julanta

  3. 3

    mano panelyte tokio amziaus po kiekvieno maitinimo kakojo ir skystai,ziurek kokia kakucio spalva jei zalia ir gleiveta tada jau su gydytoju konsultuokis,o jei geltona tai viskas gerai:)

    rujga

  4. 2

    kmynų arbata gerai,galima mėlynių uogienės valgyti (tik nepadauginti)

    Liuka

  5. 2

    įdomu ar pati maitini ar mišinukais?Gydytoja man aiškino, kad vaikai kurie valgo MP, tuštinasi dažniau ir skysčiau.mano panelė vieną kartą taip purkštelėjo, beje buvau kątik nuėmusi pampersą, tai teko ne tik lovą bet ir grindis valyti:))))

    pupa34

  6. 1

    oij toks mazas vaikelis kietai ir nekakoja, nebent nuo misinio viduriai kieteja. Normalu, kad kakis daznas ir skystas, svarbu, kad nebutu zalias ir gleivetas. Maniskis tokio amziaus kakindavo kokis 6-7 kartus arba tiek kartu, kiek valgydavo.

    Agne

  7. 1

    Mano mama sake kad labai gerai viduriuojanti vaikiuka pagirdyti dziovintu granatu luobu arbatele.Bet jei maitini MP tai gerk pati.O savaites laiko manau dar biskiuka peranksti tokia arbatele.Jei maitini misiniais, tai misinys netinka.

    sarbal

  8. 1
  9. 0

    na manau kad jis ne viduriuoja cia yra normalus vaiko kakutis ir dar turetu buti juodas po to tik pageltonuos tad nesijaudink.

    Daluze