Atsakymai

  1. 2

    Nesvarbu kur begimdytum viskas lieka tas pats,o del skausmu kaip uzeis,taip praeis ir pasimirs...Sekmes;)

    Bosiene

  2. 2

    galvok tik apie ateinanti kudikeli ir gimdyti bus lengviau

    sandi

  3. 1

    Svarbiausiai nestresuot,Zinoma sekantys vaikeliai po pirmojo gimsta greiciau,bet skausmas toks pats,ir niekas nepasikeicia gimdant antra,trecia....kiek tas greiciau as su pirmu kankinaus 6 val,o su antru su saremiais ir gimdymu valanda laiko,tai yra skirtumas,nebent vaikucio padetis butu ne pagal plana,arba vaikutis didesnio svorio gali uztrukt gimdymas.As laukiuosi trecio ir zinau,kad nuo skausmo nepabegsiu,bet sirdis ''dreba''vistiek.Bet zinau tiesiog numanau kad neuztruks gimdymas nes ne pirmas.Dar priklauso nuo skirtumo tos kurios gimdo po 10 metu praktiskai buna kaip pirma karta gimdytum.Man akusere sake kad as gimdysiu kaip pirma,bet lengviau,nes yra 6 metu skirtumas.

    NORFA

  4. 1

    kiek esu girdejusi kad antras lengvesnis buna, stiprybes, man jau ir ne tiek ir daug liko. bet tos baimes labiau yra kad tik nieko blogo nenutiktu. viskas bus gerai, juk moterys yra be galo stiprios ypac mamos.

    mila1

  5. 1
  6. 1

    Negalvok iš anksto, kas bus jeigu bus.... Nesirūpink ir nepergyvenk be reikalo ten kur nereikia. Galvok apie mažiuką ir neprisimink skausmų. Man asmeniškai antrasis gimdymas buvo žyyymiai lengvesnis. Tu irgi nusiteik, kad praeis viskas sklandžiai ir gerai.

    iinnggaa

  7. 1

    Zinoma, kad kiekvienai moteriai labai skirtingai... Nebijok viskas bus gerai. Pati tave drasinu, nors pati kita men. gimdysiu ir prisipazinsiu, kad neramu ir baisu :/

    ErikaP

  8. 1

    Man pirmas buvo lengvas gimdymas, o antras dar lengvesnis. Dėl skausmo aišku jo buvo, bet viskas iškenčiama. Pasimiršta greit, kaip tik džiaugsmiuką gauni ant rankų. Nenusiteik taip, kad bus labai skausminga ar kaip. Važiavau su šypsena gimdyt ir viskas buvo super.

    aureliukas

  9. 1
  10. 1

    Kiekvienai moteriai skirtingai...Bet juk del dziaugsmelio imanoma viska iskenteti...sekmes:)

    Nojukas