Atsakymai

  1. 4

    Visuose Lt kampeliuose galima rasti TOKIU vietu kad niekur kitur nepamatysi,todel planuojame daryti tura per Lietuva.Koks grozis sedet zmoniu pilnoje Palangoje?Aplankysim plis piliakalnius lankytinas vietas ir pan. O siaip pirma vieta skiriu Zarasams-neapsakomo grozio pusynams,ezeru gausybei,smeletoms pakrantem ir pan.Greiciau vasara!

    Rita

  2. 4

    Rimrem - būtinai būtinai pamatyk, ten kažkas nepaprasto...Ir dar ten galima nuplaukti iš kitos pusės - nuo Ventės, iš Šturmų Švyturio - labai graži kelionė...
    Pabandysiu įdėti truputį foto pas save į profilį iš Negyvųjų :)

    Lolita

  3. 4

    Negyvosios kopos Neringoje, visa Panemunė, važiuojant palei upę ir kalvas keliu, Ventės Ragas su Švyturiu, Minijos slėniai, ir Žemaitija - net nežinočiau, ką išskirti...

    Lolita

  4. 3

    O man pati graziausia vieta Lietuvoje yra mano gimtieji namai, kuriuose uzaugau. Krastovaizdis tikrai nuostabus. Ypac pavasari ir vasara, kai viskas aplinkui suzaliuoja. Zinoma yra ir kitu graziu vieteliu ;)

    trejetukas

  5. 3

    Hmmm...cia turbut man tas minusiukas uz tai kad antra karta zmogui padekojau...Idomiai idomiai...

    rimrem

  6. 3

    įdėjau :) labai jos pas mane didelės, tai patingėjau daugiau sumažinti....:)

    Lolita

  7. 3

    Man Vilnius grazus, senamiestis, tos siauros gatveles... noreciau dar Kursiu Nerija pamatyti, girdejau, kad grazu ten...;)

    Barbarita

  8. 3

    Man labai geda,bet dar nesu macius negyvuju kopu.Bet labai noriu pamatyt ir butinai pamatysiu;)

    rimrem

  9. 3

    Grazi musu Lietuva !!!!! Pritariu Lolitai ir Rimrem del Panemunes. Dar pries keleta metu atradom Plateliu ezera ir salia esanti nacionalini parka, buvau tikrai suzaveta, verta pamatyti.

    mamyčiukas

  10. 3

    As negaliu atsizaveti Nemuno pakrante,ties Raudones ir Panemunes pilimis...

    rimrem