• 15ats.

    Ar jum mamytes svarbu kokios kokybes vandeni vartuoja jusu seima?

    Ar jum mamytes svarbu kokios kokybes vandeni vartuoja jusu seima?
    P.S.O. Yra nustaciusi kad 80 procentu susirgimu kyla del blogo vandens.

    azasMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Zinoma,kad svarbu.Vanduo yra pagrindas,visas maisto gaminimo procesas susijęs su vandeniu,todel ypac svarbu kokia jo kokybe.Mes namie turime filtra,stengiames gyventi sveikiau:))

    vitalijus

  2. 2

    Svarbu. Musu vanduo is krano buvo labai neskanus. Per pora metu ipratom ir jokio negero skonio nejauciam. Stengiuosi daznai virti kompotus pagerti, bet nevisalaik iseina. Tai tenka vandeni gert is krano..

    Imbiere

  3. 1

    tikrai svarbu koki vandeni geriam ,ir pas mus namie neseniai tyre sulinio vandeni tai galiu pasakyt tiek ,kad labai ispeike tuos visus filtrus ,nes jis valo tik kokia savaite o paskui kaupia visus nesvarumus ir virusus ir po keliu men jau ne tik kad nevalo ta vandeni ,bet dar ir isskiria daugiau visokiu blogybiu .dar pasake kad kur parduotuveje vanduo yra pirkt tai aplamai blogas ,net blogesnis uz butuose naudojama vandeni ,o ypac maximos vanduo. blogiausias .virinta vandeni ir rekomenduoja gerti tik labai gerai atsaldinta.

    lina38

  4. 1

    Mes perkame po 5 litrus , nežinau kokia ten kokybė, bet tikiuosi, kad normalus vanduo.

    iinnggaa

  5. 1

    dukrytei duodu virinta vandenuka..o patys tai is krano dazniausiai geriame..nusiperkame ir is parduotuves,bet vandens labai daug geriame tai sunku dideli kieki laiptaist uznesti:)

    Fantazija

  6. 1

    As tai yra mes anksciau naudojom toki koki ''duoda''musu vandentiekiai,bet isigijom filtra tai dabar tik perfiltruota vandeni naudojam :)

    NORFA

  7. 1

    Vaikai geria tik virinta vandeni,o mes patys geriam mineralini gazuota,tai vandeni is krano naudojam maistui ir kavai kazkaip nelabai kraipau demesi,juk nieko nera sveiko.

    Bosiene

  8. 1

    nesusimasciau labai apie tai.Dukrai tik virinta vandenuka duodu,o patys is britos geriam

    sandi

  9. 1

    Svarbu, bet koks bega is krano vanduo toks. Vaikui perkame mineralini vandeni negazuota. Patys ir krano geriame.

    kvapni_feja

  10. 1

    Svarbu, mes turim aqua filtra. Bet pasakysiu, man ankstesnis vanduo ir arbat, ,kava su ankstesniu nesveiku vandeniu buvo skanesnės. O dabar kažkokios beskonės. Per porą metų dar neįpratau..

    Jorkaile