• 18ats.

    Ar isvarytumete girtaujanti vyra is namu?

    Musu kaimyna zmona isvare is namu.Jis gyvename automobilyje musu kieme su isdauztu langu.Kai dabar taip silta atrodo nieko baisaus,bet jo vaiksciojimas po langais mane baisiai graudina.Butas pirktas per puse,o ji ji isvare.Nera jis blogas,kad mustusi.Tiesiog isgeria ir ramiai miegoti.Ar isvarytumete vyra jei jis gertu?Koduotas ne karta,bet tas padeda tik keliems metams.Bandem su kaimyne kalbeti,bet ji i jokias kalbas neina.Gaila labai vyriskio.

    lolitaaaSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na priklausomybe tai liga, o santuokos metu prisiekiau mylet vyra ir ligoje ir sveikatoje, tad tikrai isbandyciau visas priemones kad padet zmogui, nes jis mano vaiku tevas ir vien del ju nenoreciau kad save zudytu ir gal net nesulauktu vaiku pilnametystes.. tikrai kartu vykciau pas gydytojus, kartu lankyciau AA susisinkimus.. bet aisku jeigu jis nenoretu pagalbos tai as neaukociau savo gyvenimo zmogui kuris manes nemyli, nes jeigu periimtu mano pagalvos isvada kad nemyli..

    vejune

  2. 2

    Ko gero pagal sia situacija,geriausia iseitis butu skyrybos,tada nereiketu kaip suniui po langais vaikscioti.Nezinau,kaip pati pasielgciau,nesu susidurus su tokia problema.

    vitalijus

  3. 2

    na aisku jei butas per puse ji neturi jiokios teises isvaryti vyra is namu..kaip dar sazine gali leisti matyti vyra miegant masinoje..na o galbut ji tiesiog mano,kad tik tokiu atveju vyras susipras ir nebegers..na,bet jei seimoje gyvenimo nera,pastoviai problemos,o kalbeta daug ir kalbejimas nepadeda..as uz skirybas..draugiskai isiskirti,negadinti vienas kitam gyvenimo,pasidalinti kas kam priklauso ir patraukti savais keliais..cia mano nuomone geriausias variantas..

    Fantazija

  4. 2

    Na neaisku,koks buna bendravimas su moterimi kai jis prisigerai, neaisku kaip daznai geria ir panasiai...Bet jei viska prageria ir del to blogeja seimos gyvenimas tai ir nieko gero...

    Nojukas

  5. 1

    Gaila girtaujancio?Man tai gaila jo seimos.

    grirute

  6. 1

    isvaryciau ir dar policijoje parasyciau pareiskima

    ruta26

  7. 1

    oi tikrai negaleciau gyventi su girtaujanciu.,,,isvarytas vyras gal susipras kad per gerima gali viska prarasti,, man jau pyktis ima kai maniskis koki buteliuka sudraugu retkarciais isgeria,, o jei jau pradetu daznai,,, tikrai neiskesciau,,

    Anonimas

  8. 1

    cia moteriskes reikia gailet o ne jo.jums is sono atrodo,kad va vargselis,o jie gal tarpusavy nesutaria ir ji nenori su juo gyventi.manau,nereikia jum kistis.paimkit pas save:D

    axom

  9. 1

    Jaigu vyras nepiktybinis,bent tame pliusas . Manau ,tavo kaimyne nesaziningai daro ,jaigu butas pirktas per puse ,ji neturejo jokios teises jo isvaryt. As suprantu ,kad kai vyras girtauja su tuo neimanoma sugyvent,bet jaigu jau taip ,tai tegu vyra isvaro miegot y kita kambary,tegu saldytuvas irgi buna per puse ... Arba vienintele iseitis SKYRYBOS. ir tada turtas bus per puse padalintas.

    Spinduliukas

  10. 1

    Bantuk,mano vyras isvis negeria.Kas cia blogo jeigu man gaila to zmogaus.nera jis blogas nes pazistu ji nuo vaikystes.

    lolitaaa