• 14ats.

    apatinis trikotazas

    kaip manote ar turguje imanoma rasti(nusipirkti) kokybisko apatinio trikotazo,konkreciau,apatiniu kelnaiciu?kiek esu pirkusi tai po pirmo devejimo,apsivelia,ir jei pasimato virs kelniu krastelis tai jis atrodo klaikiai,gumuliukai tokie susidaro:)ar esate patenkintos(jeigu perkate) kelnaitemis is turgaus?

    jurgita30Rūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kartais pasiseka nusipirkti isties geru gaminiu o kartais po pirmo plovimo apsiburbuliuoja. Man patinka latviskas trikotazas

    tete

  2. 2

    Tikrai viskas remiasi i kaina,jei pirksit uz kelis litukus,tai tokios kokybes preke ir gausit,jei is brangesniu,tai ir kokybe bus atitinkama.

    pavasarinuke

  3. 2

    perku pagal nuotaiką - ir turguj, ir parduotuvėj. kažkaip pačiupinėjus audinį galiu sau pasakyti, kas bus iš jo po pirmojo skalbimo. bet man turguj labiau patinka - didesnis spalvų pasirinkimas.

    Linara121

  4. 2

    lenkiska kazkoia firma yra, pamirsau pavadinima...super apatiniai, nenusileidzia firminiam.bet ir kaina ju bunau daug didesne nei kitu:)

    Jaudrute

  5. 2

    Anksciau pirkdavau apatini trikotaza turguje, taciau kokybe buvo nepalyginamai prastesne... Todel dabar perku tik parduotuvese, sumoku nemazai, bet uztai nesioju keleta metu, kol visai nenusiskalbia :)

    Isnykstanti

  6. 2

    Esu pirkus turguje,bet ir kaina uz kokybiska ir geresni apatini trikotaza ne 5lt buna,tai nusivilt dar neteko.

    Bosiene

  7. 1
  8. 1

    perku visada turguje,uz kelis litus prisiperku nemazai,kazkaip nei susibumbuliuoja nei dar kas,tik kad nusiskalbia,tai ir negaila ismesti po kiek laiko

    ruta26

  9. 1

    kartais imanoma, nors pati jau seniai ka is apatinio trikotazo esu pirkusi turguj, liemeneles savo dydzio nerasciau, o ir kokybe tikrai nebutu labai gera, nebent kelnaites-kaip kad minejo splavu pasirinkimas didesnis, nors siaip gyvendama UK neblogai apiprekinavau apatiniu trikotazu ir labai nebrangiai, ypac per seilus, ir dabar kada vykstam visada prisiperku-ir kokybe, ir asortimentas dar nera nuvyles.

    safariE

  10. 1

    Kazkada pirkau visiskai pigius,tai ir rezultatas atitinkamas, o siaip ,kad ir turguj pirkta, bet kokybiski

    Nojukas