• 17ats.

    ar jusu leliukai uzmiega patys ar reikia ypatingu pastangu juos uzmigdyti, kad ir pietu miegelio-mano triju men mazgis uzmigdavo pats o dabar viskas, zyzia, kniurkia ir uzmiega tik vezime-kaip manot ar tai jau pripratimas ?

    simonukasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mano mazoji( trys men) vakarais uzmiega tik isikandus papuli, tai dabar jau pradedu mastyti ka reikes daryti kai papuli pienukas baigsis :)O i balkona isvezu tai kartais nieko nereikia net soskes :) pavezioji ir uzmiega.

    sarbal

  2. 5

    Jau nemazai buvo pasisakymu apie uzmigdymus ir visokius pripratinimus/ atpratinimus :)
    Bet pridursiu, normalu, kad vaikui augant, keiciasi ir jo poreikiai bei pomegiai. Jei keliu menesiu kudikelis praktiskai visa laika pramiega, tai kuo toliau - tuo maziau bereiks miegelio, o ir tiek ispudziu vaikui bus, kad sunkiai ir benuvarysit to miegelio :). Manau, svarbu atsizvelgti ir i vaiko norus, o ne tik laikytis savo isitikinimu. Gali buti, Simonukas, kad Tavo vaikas priprato uzmigti vezymelije, nes ten saugiau, silciau, yra supamas ir pan. Bet ir mes suauge uzmiegam tik prie tam tikru mums patinkanciu salygu.
    Taip, kad, Sarbal, nesijaudink: vaikas greiciau atpras uzmigti prie kruties, nei kad baigsis pienelis :)

    Ausra

  3. 5

    o maniskis labai gerai masininej kedutej uzmiega.na,ir ant ranku...zinau,kad negerai,bet taip gera,kai maziukas miega ant mano ranku:)bet po biskiuka bandom atpratint...

    rimrem

  4. 4

    Mums visaip yra buve. Is pradziu uzmigdavo zisdamas papuka, veliau uzmigdavo supamas ant ranku, dar veliau guldydavom i lova, jis ten pasikuisdavo ir pats uzmigdavo. Kai ismoko sedeti ir stotis, tai jau pats lovoj niekaip neuzmigdavo, atsistodavo ir giedodavo mums giesmes, tai irgi tekdavo ant ranku pasupt. Galiausiai pripratom pietu miegelio ir vakare eit panasiu laiku i lovyte, ten biski paisdykaujam, daineliu padainuojam, pasimuistom ir vistiek uzmiegam. Sunku buna tik tomis dienomis, kai keliaujam i svecius, nes tada visas dienos rezimas issimusa ir vaikas per velai miegelio eina ir sunkiai uzmiega.

    Agne

  5. 4

    mano katukas uzmiega su manim prisiglaudes,o nakti premanes ir vyro.

    kazenka

  6. 4

    Mano zuikiu jau 8 mėn prasidėjo, o ji užmiega dažniausiai prie krūties. Bet jei labai labai nori miegelio tai ir ant rankų užmiega...Ji prie manęs prisiglaudusi nusiramina :) ir saldžiai atsidūsusi užmiega :)

    editukas

  7. 4

    Mano mazojaim ir trys menesiukai,bet kaip miegot ateina laikas tai paguldau ir pati uzmiega,labai gerai,kad nereikia supti ir taip nuo gimimo taip kad delto problemu,bent jau kolkas neturim.Visalaik migdau lovytei.O kad tavo uzmiega tik vezime tai gali buti,kad po biski pripranta kad reikia paveziot,maziai greit ipranta prie gero:)o paskui pacios ir vargstam.

    Egle

  8. 3

    Man irgi geras galvosūkis, ką toliau daryti. Mano mažylis užmiega tik čiulptuką įsikandęs. Šiąnakt kai nubudo ir pavalgė pabandžiau neduoti čiulptuko, tai baigėsi tuo, kad šaukė nuo 4 iki 6 val. Po to visgi užmigo. Buvo labai baisu. Ir nežinau, ar čia reikės ryžtis ir mesti čiulptuką ar ne:( Šiaip tai jis man netrukdytų, bet čiulptukas aiškiai trukdo miegoti, nes miegasi gerai tik kol jis burnoje, ypač dieną. Ir užmigimas laaabai sudėtingas procesas: ir rėkti reikia ir čiulpti ir spjauti ir norisi miego ir nesinori.

    Iga

  9. 3

    manau kad gali but ir pripratimas, musiskis pats uzmigdavo visada, okartais uztekdavo kaktyte pora kartu paglostyt ir viskas vaiko nera, db viena prosenele pripratino supti vezime, tai diena be supimo nebeuzmiega rekia nors tu ka, na o nakciai, nereikalauja daug pastangu, pakanka ji i lovyte paguldyt ;)

    poolman

  10. 3

    Kaip as simoniuka suprantu:) Pas mane panasiai. diena labai sunku namuose uzmigdyti. tik i lauka isvaziuojam - greit uzmiega vezime. Manau, priprato. O atpratinti sunku. buna valanda, pusantros bandau uzmigdyti - veltui. vaikas vartosi, po visa lova ropoja, rekia, verkia. tada kantrybe pasibaigia, aprengiu ir i lauka. is karto uzmiega.

    dianela