• 4ats.

    Del temperaturos, kaip numusti kudikiui temperatura, jei nebepades parecetamolis?

    Nuo ryto vaikui padidejusi temperatura. Ryte buvo 37.2. Po piet pradejo staigiai kilti. Kai jau buvo virs 38.2 daviau parecetamolio zvakute, numuse iki 37.5. Bet po valandos kitos vel pakilo ir soktelejo iki 38.5. Vel daviau parecetamolio zvakute, bet nebenumusa tos temperaturos. Duodu arbatyciu, bet niekas nepadeda. i nakti gali dar padideti temperatura, tai kaip ja numusti reikes jei nebepadeda parecetamolis?
    Vaikui 10 men, truputi pasloguoja, pakosti lengvoje formoje. Matyt vejas perpute kur pasilusi.

    kvapni_fejaKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o ar buvot pas gydytoja? paracetamolio zvakutes kas ketures valandas dekite, ir daug gerti skysciu,vargina matyt maziuka,sie negalavimai uz tai ir atrodo apatiskas. jei kils ir neis numust temperaturos butinai turite vesti pas gydytoja, ar netgi y greitaja.

    mila1

  2. 1

    su 6lapiais rankšluosčiais galvą drėkinti

    Jorkaile

  3. 1

    negalima taip daznai vartoti vienos rusies vaisto-viena karta duokite paracetamoli, o kita girdykite ibuprofena, beje pastarasis daug geriau ir efektyviau musa auksta temperatura, man ligonineje aiskino kad taip daryti galima net ks dvi valandas (kaitaliojant vaistus), bet betkokiu atvju jei pati nebesusitvarkote geriausia vezti vaikeli i priimamaji ar issikviesti greitaja, kad suleistu leidziamu vaistu nuo temperaturos...stebekite plauciukus ir kvepavima, kad nesiformuotu bronchitas ar plauiu uzdegimas jei vaikas pakosijantis...

    Lukniukas

  4. 1

    Vaikas visas be jegu,toks apstakes atrodo nuo tos temperaturosmatosi kad jam sunkiu, kaip as jam dar galiu padeti???

    kvapni_feja