• 9ats.

    pries kelias savaites dukra sirgo plauciu uzdegimu,gulejom ligonineje,pastebejau vel pradeda pakosineti naktim,gal zinot kokiu namie proceduru galetu pasidaryti,nes daktare tik sirupus raso...

    dzionikeVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Laba diena,

    jei turite galimybe, stenkites bent kas kelias valandas pasidaryti inhaliacines proceduras, pvz.: vonioj leisti karsta vandeni, virs jos laikyti dukryte apgaubta ranksluosciu, kad pakvepuotu. dar super gerai veikia ciobreliai, galima panasiu principu uzpilti kokiam dideliam inde ir virs jo pagarinti dukryte. beje, yra ir medicininiu super dalyku, kaip homeopatiniai vaistukai-zirniukai (duoti reikia kas 3 val po zirniuka+tiek zirniuku, kiek vaikui metu), pavadinimai: acconitum 30; alium cepa 30 ir hepar sulfuris 30. visu ju galima uzsisakyti Muziejaus homeopatinej vaistinej, esancioj Kaune priesais Rotuse (Rotušės a. 2-3/Raguvos g. 10a, Kaunas. Tel.: (8 37) 221602). Taip pat siuos vaistukus uzsakius atsiuncia ir i kitas vaistines :) sekmes sveikstant!

    witute

  2. 3

    Nusipirk Aflubin lasiuku. Jie yra nuo persalymo ligu ,augalinei.Maniske aksciau ir sirgdavo tankei, tai ir rasydavo visokias miksturas niekas nepadedavo. Tekdavo gert antibijotikus. Bet pradejau stiprint jos imuniteta duoti tik augalinius preparatus ir pradejo viskas taisytis. Dar jai iseina pakvepuokit ant garu. Ptepk krutine ir nugaryte tepaliuku.

    kristulele

  3. 3

    mums tai daktare israsydavo i poliklinika reikai eiti pakviepuoti su vaistukais,nezianu net kiap vadinasi, toks aparatas tne kelias minutes vaikutis pakvepuoja ir tikria geriau pasidaro. tai tikrai padedavo, nes tie antibijotikai kai per daug tai jau tikrai ne i gera vaikuciui.

    ievutek

  4. 2

    as kazkada sirgau stipriu plauciu uzdegimu, menesi ligoninej gulejau, paskui lyg ir pasveikau, bet visvien dar koki menesi kosejau, mat turejo issivalyti plauciai... tad gal normalu dar kazkiek pakosineti? siaip man padejo masazai, kuriuos dare ligonineje, nes iki ju nesiseke pagyti. aisku isdauzydavo mane kaip sena kilima :) bet uztat visi skrepliai eme valytis ;)

    Juoja

  5. 2

    mum ligonineje ta dave kvepuoti per ta aparata,o kad poliklinikoje yra nezinau reikes paklausti gydytojos.aciu:)

    dzionike

  6. 2

    Suneliui daktare rekomendavo DR.Theis Eucalipin tepala,kai tik pradeda koseti nakciai patepu siuo tepalu krutinele ir nugaryte,kartais net padukus,mums labai padeda

    Marijana

  7. 1

    Būtinos inhaliacinės procedūros...

    Jorkaile

  8. 1

    visgi labiausiai pasikliauciau gydytojais... ir aisku ziureciau, kad nebutu vaikuciui nei per salta nei per silta

    Ausrute

  9. 0

    kojas pakaitint, inhaliacijas padaryt, masažas padeda, įtrynimai...

    vilmazak