Atsakymai

  1. 8

    Perskaicius Dianelos klausima apie leles, tai nusprendziau ir as paklausti apie ta nusistovejusi zaislu skirstyma. Pas mus yprasta, kad berniukam dovanojamos masinytes, o mergaitems - lelytes. Bet as manau, kad reikia ir berniukams duoti lelyciu, o mergaitems masinyciu. Kaip jus manote?

    Ausra

  2. 7

    turiu mergaite 3 metu ir ji zaidzia su masinom tai pat:)

    dzionike

  3. 7

    Tikrai taip nemanau. mano dukra ilgai važinėjosi su paspiriama mašina, turėjo nemažai ir mažesnių. tik galiu pasakyti, kad mergaitės kitaip, paprasčiau žaidžia su mašinytėmis. sūnus žaidžia grubiau, "daro" avarijas, remontuoja, veža krovinius ir pan.

    Julanta

  4. 7

    As manau, kad Ausra taisi. Pati atsimenu, buvau vaikysteje gavusi didele masina. O kaimynu berniukas ateidavo pas mane pazaisti lelem, tik prase kieme apie tai kitiems nepasakoti:) as ketinu dukrai padovanoti kokia masinyte...

    dianela

  5. 6

    debeseli pazystu daug mergaiciu kurios be masinu nagaletu gyveti... :D tikrai pastebejau kad mergaitem irgi patinka tokie zaislai, ypac vyrenem

    poolman

  6. 6

    Na, kad mergaites zaidzia su masinytem, o berniukai - su lelytem, savaime aisku. Ir pasiseke toms mergaitems, kurios turi broliukus (ir atvirksciai - berniukai turi sesutes). As pati vaikysteje turejau sese, todel neturejau nei vienos masinytes, nors su draugemis zaisdavom ir vairuotojais, ir kara, ir kitus berniukiskus zaidimus, o masinytes, sautuvus atstodavo kiti namie ar kieme susirasti daiktai. Vat ir idomu kiek teveliu perka mergaitems masinytes, o berniukams lelytes.

    Ausra

  7. 6

    as su jumis abiem sutinku.cia nesamone kad mergaite sitk su lelytem o berniukai tik su masinytem.ir to ir to reikia abiem.

    ievutek

  8. 5

    mano dukrele zaidzia, taigi ne tik berniuku!

    Ilona

  9. 5

    nebutinai nes darzelyje buna kad mergaites zaidzia su masinomis buvo tokiu dalyku maciau kad darzelyje berniukai zaidzia su lelem;))

    saulllyttte

  10. 5

    pries pora dieneliu buvau su uosviene ir mazyte maximoj tai mano mazoji pasigrobe didele masina ir ka jus manot jai taip patiko ta masina kad is ranku nepaleido tai jai mociute nupirko ta masina ir dar kolkas nepamirso jos

    katikee