• 12ats.

    Kas gali būti, jei menesines veluoja, nestumo testas neigiamas?

    preita menesi turejau nesaugu lytini akta, bet jo metu sperma nepateko i gimda, ta pati menesi sulaukiau menesiniu, bet si menesi jau 28 diena, o ju dar nera, seniau jos neveluodavo. Taciau yra visi pozymiai kurie budavo pries menesines, t.y,. daug spuogu, pilvo apacios paburkimas, nugaros skausmas. Jokiu nestumo pozymiu nera, preita diena dariausi nestumo testa kuris buvo neigiamas. Pastariasias dienas del to nerimauju, prasau pasakykit kas galetu buti. Is anksto aciu. Beje, tai buvo mano pirmas kartas kai turejau lytiniu santykiu, man 17 metu.

    erikaaaIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Linara12... o kas cia kraupaus,jei partneris gerai zinomas ir mylimas berniukas yra,zinoma reikejo pasisaugoti,bet zinai,juk pirmas kartas visada idomus kaip galima myletis,silpnumo akimirka ir t.t Saunuole kad tiek islaukei,o ne puolei i lova nuo 13m. kaip dabar populiaru.Menstraciju cikla galejo sutrikdyti ir ateje karsciai pas mus.Manau po tiek laiko testukas tikrai butu jau parodes jei tu lauktumeisi.

    pavasarinuke

  2. 2

    Na juk būna,kad vėluoja, o jei dabar dar nerviniesi ir prisigalvoji apie nėštumą, tai nervai veikia neigiamai menesines,del to gali veluoti. Palauk ir manau susirgsi

    Nojukas

  3. 1

    stresas, gal sergi kokiu virusu

    Auksare

  4. 1

    Tiikrai bereikalo jaudinausi, viskas gerai, sulaukiau menesiniu.:) Aciu visoms, busiu turejus gera pamoka..

    erikaaa

  5. 1

    dėl streso, jaudulio, emocijų, dėl naujų potyrių galėjo mėnesinės vėluoti... biškį kraupu skaityti, kai rašai, kad tau 17 m, pirmą kart turėjai lytinių ir NESAUGIŲ santykių...

    Linara121

  6. 1

    ima pritariu, kad as tam dar nepasiruosusi, bet tai buvo silpnumo akimirka, kai pasidaviau jauduliui, manau ne viean man taip yra nutike.. bet tai yra labai gera pamoka.

    erikaaa

  7. 1

    Na taip, nerimauti gal siek tiek per anksti, manau palauksiu dar kokes kelias dienas ar savaite ir tada pakartotinai pasidarysiu testa, del visa ko..Pati ir draugas bando kaip imanydamas raminti bet mintys sukas vis apie ta pati..

    erikaaa

  8. 1

    Gal tu per daug nervuojiesi,ir be reikalo ,vienas dalykas tu tapai moterim,antras dalykas ,labai retas atvejis ,kai po pirmų santykių pastoja.O beto pati sakei, kad sperma nepateko ir testas neigiamas.Jei po kiekvienų santykių taip stresuosi,tai gal tu dar nepasiruošus jų turėt nemanai.

    irma1

  9. 1

    nusiramink ir dar palauk.man buvo nutike ,kad du menesius nebuvo menstruaciju,o poto kita menese du kartus sirgau..nors visada budavo reguliarios..gi visko nutinka...nenusiteik is karto,kad galejai pastoti del nervu taip pat gali sutrikti gi tos menstruacijos

    Rima1

  10. 1

    Laukiu nesulaukiu ju.. tikiuosi, kad tikrai nesilaukiu, nes jokiu nestumo pozymiu nera.. kiek skaiciau tai vienas dazniausiu pozymiu tai krutines zymus padidejimas, jautrumas, o tuom skustis tikrai negaliu, viskas kaip ir buvo, jokiu pokyciu.. o dar ir nestumo testas neigiamas buvo.. Pas genekologe nenoriu skubet eiti, geriau dar siek tiek palauksiu.

    erikaaa