Atsakymai

  1. 1

    tik nesiimkite be daktaro rekomendacijos tokio mažo leliuko namuos pati gydyti...

    Linara121

  2. 1

    Pamirsau parasyti,kad gali inhaliatoriu nupirkti ir pakvepuoti siltais kad ir su laseliu kokio kenio ar mentolio eterinio aliejaus.Kai vaikas miega gali salia pastatyti koki dubeneli su siais eteriniais aliejais,kad garuotu kambaryje ir vaikas miegodamas truputi itrauks i save.

    pavasarinuke

  3. 1

    Na kamparo gal as nedeciau,vis gi jo kvapas gan astrus,o siaip gali pabandyti nusipirkti vaistineje garstyciu lapu pokelius,taip pat tepaliukai yra ivairus nuo kosuliuko kur galima tepti krutine,su jodu patept padukus,tik visa tai daryk atsargiai ir atsakingai,kad nenudegintum vaiko odos,juk ji dar tokia plonyte.

    pavasarinuke

  4. 1

    patarčiau pima pasirodyti gydytojai - ji nuspręs, kokių priemonių reikia imtis... kosuliui lengvinti yra visokių geriamų sirupų, taip pat tepaliukų, kur tepamas kakliukas ir padukai, taip patkojyčių kaitinimas, gerklės pagarinimas ir dar daug visko - bet manau, kad vaikas dar per mažas, kad gydytumėt savo nuožiūra... linkiu sveikti... :P

    Ineta_

  5. 1

    Yra specialios miksturos tokio amziaus leliukams :) jos yra homeopatines ir tikrai veiksmingos :) Taip kad pasibandykit :)

    _Lika_