Atsakymai

  1. 2

    maniskiui katik buvo metukai o jo ugis cia kai sveremes pries puusantro menesio buvo 80cm,o sveria 10kg500gr

    sandradan

  2. 2

    atsiprasau,pagalvojau,kad apie mergyte kalbam:)))Zinok mano dar mazesne gime,2730g.,ir tebuvo 50cm.,o dabar tai visa pana uzaugo sveriam kazkur 14.500g.,dabar esam 1m.6men.

    vitalijus

  3. 2

    jusu vaiko svoris proporcingas ugiui, nenorekite, kad svertu 9.5kg ir butu 80cm ugio...maniske metuku buvo 9.8kg ir 74cm ir gydytoja sake, kad labai graziai auga mergyte, dabar jai 1.9m ir niekuo neissiskiria is bendraamziu-nei mazute, nei kudute...nurimkite ir maziau kreipkite i kitu nuomones-svarbu vaikas sveikas!!!

    Lukniukas

  4. 2
  5. 2

    Mano panele svere 11.400g.,ugis buvo 78cm.Tikrai taviske mazute,o kokio svorio gime?

    vitalijus

  6. 1

    maniskis tokio amziaus buvo 78cm ir svere 9.850 kg. jei kaip sakai vaikas yra sveikas ir judrus, tai vadinasi viskas ok. maniskio apetitas irgi ne is didziuju ir kazkada gydytoja pasiule istirti krauja. bet kraujo tyrimai buvo geri, o tai ir svarbiausia, o ne koks svoris ar ugis, jug ne visi vaikai auga pagal knyga.

    romantike

  7. 1

    mano mergaitė 1 metukų svėrė 10,800 kg o ūgis - 78 cm

    Lulu

  8. 1

    jei vaikas neatrodo sergantis nemanau,kad svoris per mazas.Pati auginu mergaite kuri labai smulkute.Bet ji labai judri,aktyvi....ji gime 3.420 kg
    mes esame 10 men ji sveria 7.700 kg.vis uzklausiu daktaru ar ne per mazas svoris.daktarai visada atsako,kad ji labai normali ir nekisti maisto per prievarta,o maitinti taip kaip matinu,nes ji neatrodo nei per stora nei per kuda.Mus bendraamziai ugiu ir svoriu stipriai lenkia.Bet manau,kad jos kaulu sudejimas tiesiog toks..(keista,mes su vyru abu ne smulkus).
    galbut ir jusu vaikutis smulkaus kaulu sudejimo..

    Fantazija

  9. 1

    bet juk ligos nepastovios, tokiu vienkartiniu pas visus ir daugiau sveriancius vaikucius pasitaiko, manau ramiai aukit ir neieskkit bedu kur ju nera. Pvz mano mergina nuo pat pradziu tesuvalgydavo po puse ar 2/3 reikiamos normos ir per prievarta niekad nekisau, nors gydytoja sake mazai sveriat, reikia kad suvalgytu, bet pati juk nekisi per prievarta niekad, tai mazas vaikutis tuo labiau neturetu buti permaitintas jei yra sveikas judrus. gal daug uzkandziaujat tarp maitinimu, kad ne taip daug suvalgo normalaus maisto? todel ir atrodo kad nevalgo daug..

    titina

  10. 1

    sirgom angina pries savaite,gerem antibijotika auksta temperatura buvo, o dabar sveikas judrus vaikas, bet apetitas labai mazas

    penktadiene