• 18ats.

    Kaip manote, ar normalu 3 su puse metuku mergaitei ciulptukas? Kokios problemos laukia atpratinant toki vaika nuo soskutes? Ar gali pakenkti vaiko psichikai?

    klausiu, nes va vyro seses mergyte dar su soskyte, bet tik kai eina miegoti. man tai ir pyktis ir juokas ima, juk jau tokia didele o dar su soskyte .manau cia yra tevai kalti.

    solveigyte2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai nemanau kad normalu , cia jau ir teveliu manau apsileidimas ir nesugebejimas tiek ilgai atpratinti .

    Mazute

  2. 2

    O dieve,uzdelstas reikalas. zinau tik tai ,kad paskui gali buti kreivi dantukai.

    Spinduliukas

  3. 2

    as labai dziaugiuosi,kad mano vaikas pats jos atsisake.1.3 o jau be soskiuko,imdavo tik naktim,bet atejo laikas nebeima ir viskas.manau,tevu aplaidumas.gulejom atsimenu ligoninej,ir viena 1.6m mergytei istisai kisa soske,nori ji jos ar nenori.tai vat nesuprantu tokio dalyko.kam tiem vaikam kisti,jei neima,vadinas nereikia.

    bantukas

  4. 2

    Man čia tėvų pasidergimas. Keletą vakarų pavargsi ir baigsis problema. Mes metų jau atpratinom.

    aureliukas

  5. 2

    na nemanau, kad gerai čiulptukas tokio amžiaus, nors gal ir nekenkia... pakenkti gali tik dantukams. kuo didesnis vaikas, tuo sunkiau atpratinti paskui. vyro sesė iki pirmos klasės čiulptuką lovoj naudodavo - ir nebepadėjo jokie gėdinimai... aš nenorėčiau, kad ano vaikas taip ilgai jį čiulptų - juk užmigti gali ir žaisliuką apsikabinęs... dėl psichikos - tai jau vaikas labai prie jo prisiriša - ji net atsimena, kad labai liūdna tada buvo, kai jį atėmė, kad naktimis labai vekdavo... jau supranta, kad mama kažką iš jos gali atimti, ką turėjo visą gyvenimą...

    Ineta_

  6. 2

    zinok pas mane tokio pat amziaus dukte nakciai vis ema dar

    Anonimas

  7. 1

    Vaikas gali turėti problemų su dantukais, ypač su sukandimu. Neretai tokiems vaikams, kurie ilgai ima čiulptuką, smarkiai atsikiša priekiniai viršutiniai dantys. Tad tokio amžiaus, kaip 3 metukai, jau tikrai vaikas turėtų būti be čiulptuko.

    Anonimas

  8. 1

    na mums jau du metukai ir pries gera menesi bandziau atpratinti nuo tutuko, tai isbuvo tik savaite be jo, o siaip dar vis ima, bet tik pries miegiuka...

    VilijaPovilioniene

  9. 1

    man tai atrodo labai labai ne kaip. mano vaikas 7 men bet as jau bandau atpratinti. o uzsienio vaikai kaip pvz. airija nera pavizdys, juk ne atsizvelgsime i tai, kad amerikoje i mokykla su papmersais daug vaiku pradeda eiti.ar tai irgi nieko tokio?...

    ingri

  10. 1

    mano dukrytei 3 metukai neuzilgo bus mes taip pat tute cialpat tik per nakti kai miegam ir niekaip neatsikratom tai jau baigia visiskai nugriausti tai sakom kad pelytei atiduosim =)

    xeditukasx