• 18ats.

    Ar ir jusu vaikiukai darydami kaku steni,raitosi?ar lengvai padaro?

    Mano mergytei 2menesiukai,bet ji nuo pat gimimo kai daro kaku lb steni net su garsu,arba raitosi,o kartais stenedama perdze ir verke,ar kazkas yra blogai?maitinu misiniu ir kakius buna visada geltonas su zaliom priemaisom

    gabytuxVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    oj buna visko buna kad neprakakoja pats kaip steni tada verkt pradeda o seip pats steni raudonas visas buna ir pakakoja :)

    lover19

  2. 3

    taip daznokai,tik aisku tai buvo kai buvo mazesnis... kaip aiskino man tai atsitinka del to,kad jie dar nemoka normaliai steneti ir jiem tada skauda pilvuka.

    Anonimas

  3. 3

    gal viduriai uzkieteja jei labai sunkiai..
    maniske pasteni..bet lengvai padaro:)

    Fantazija

  4. 2

    kartais lengviau padaro biskuti pastenedamas, o kartais labai steni, visas israuduonoja, bet padaro:)

    monika1112

  5. 2

    Manoji labai lengvai daro,jai beveik 3 metukai.

    Jolka123

  6. 2

    steni, bet truputį tik, nesiraito kažkaip, tik išpučia akytes susikaupia atrodo ir tada... :D aš MP maitinu... šeip jei taip sunkiai daro, tai gal mišinukas netinka - viduriukus kietina... jei jau matai, kad ruošiasi daryti - pastatyk sulenktom kojytėm - tokioj pozoj kaip ir ant puoduko sėdėtų - taip lengviau viskas pasišalina iš organizmo. nebijok, tikrai vaikiukui nepakenksi - tik gal lengviau jai bus. jei nepadės - teks tikriausiai keisti mišinuką...

    Ineta_

  7. 2

    maniskei mergytei 1,5 menesiuko ir kai daro kakiuka labai steni ,israusta o kai padaro nusiramina :)

    silvija258

  8. 2

    pirma men tai sunkus procesas budavo nes zyzdavo kakodamas net nervindavosi. o dabar tai visas parausta, suraukia kaktyte ispucia akis ir kumscius sugniauzia:)

    Anonimas

  9. 2

    Mano tai itk ikvepia ir duoda "dovanu" :)) Siaip kaip kada, jei viduriukai pakieteje buna, tai steni kaip priklauso :)) O dabar dazniausiai guli susikaupia ir kai driogstels.. jau galiu nuspet is veido israiskos, kada des ;))

    _Lika_

  10. 2

    taip steni,o kaip kitaip,juk ir suauge steni ir israusta

    ruta26