Atsakymai

  1. 2

    mes pridedam puse butelio vyšnių, užpilam cukrumi ir palaikom mėnesį ar daugiau ir toks bizaliukas gaunasi :), bet skanu, nei vynas, nei likeris

    vilmazak

  2. 1

    o mes kartą vyšnias su degtine buvom užpilę ir palaikę

    Jorkaile

  3. 1

    Gal kas zino samagono recepta? :)

    Anonimas

  4. 1

    Is brukniu

    Uogas reikia sudėti sluoksniais - pramaišiui su vanile, cinamonu, cukrumi, apie parą laikyti šaltai, paskui užpilti brendžiu, romu arba degtine, o po kelių mėnesių perkošti ir supilstyti į butelius.

    gintarep

  5. 1

    As dazniausiai darau is juodu serbentu, skanus is avieciu, kiek rugstesnis yra is obuoliu, vynuogiu ar raudonu serbentu. As turiu stiklaini 20 litru, i ji supilu serbentu sultis( kuo daugiau sulciu, tuo jis tirstesnis) ir dapilu vandens, bet nepilna.I si kieki reikia 3 kg cukraus, bet deti nevisa is kart, tam tikrais tarpais ( cukrus istirpinamas).Stiklaini uzdarau dagteliu, kuriame istatyta slangute, kitas slangutes galas idedamas i inda su vandeniu. Pastatau siltoje vietoje, jis pradeda burbuliuoti (gyventi), kai nustoja gyvenes, tai buna panasiai ant kaledu, prakosiu ir galima gerti. Kad daugiau nerugtu, uzvirinu. Skaniai atsigerti!

    roberta

  6. 1

    As namini vyna darau. Tik kol gali gerti reikia kad koks pusmeciukas praeitu, negali is karto gerti.

    roberta