Atsakymai

  1. 3

    mano mergina,taip pat dar geria is buteliuko,bandziau duoti is poduko,tai jai kaip zaislas,tikriausiai per daug spalvingi piesinukai ant puoduko,ji ji varto ciupineja,grozisi vis pasakydama ajajai:)))))

    staponkute

  2. 3

    tai gal mazytei neiprasta ir del to rekia, bet turetu priprasti...ir is buteliuko buna,kad negeria, bet po to ipranta ir viskas ok

    vykute

  3. 3

    Iš pradžių nupirkau Avent puodelį,bet vaikui kažko jis nepatiko,tada daviau paprastą puodelį ir jis maždaug nuo metų kuo puikiausiai pats geria iš puodelio..Kiti vaikus pratina gerti iš puodelio su šiaudeliu,gal tavo mažajai taip pat patiktų?

    debesėlis

  4. 3

    Nupirkom grazu "avento" puodeli, kur neissilieja is jo skystis...tik duodi mazajai ir rekt pradeda, net nebando gert..:(

    raimoskyte

  5. 2

    kiek teko girdeti is kitu mamyciu, tai is avent

    Sagute

  6. 2

    mes bandysim is avento, vakar nusipirkom tik... o drauge sake, kad jos vaikui geriausiai patiko is tomy puoduko gerti

    Ausrute

  7. 2

    išbandžiau ir aš įvairius puodelius nuo 4 mėn., nes negeria iš buteliuko. bet nei vienas neįtiko, todėl geriam iš stiklinės.

    Julanta

  8. 2

    mes irgi mokeme is Avent gerti, tai is pradziu irgi buvo sunkoka, nes vaikas ne gerdavo, o grauzdavo ji. Bet viena karta, kai buvom sveciuose pas vos vyresne mergyte, tai jis pamate kaip ji geria is tokio pacio puoduko ir pats pradejo gerti. Kazkaip savaime gavosi. Bet geria is jo tik arbateles, sultis, o pienuko ne, tipo, dar reikia jam su soske :)
    Tai sekmes jums mokytis.

    Agne

  9. 1

    is mazo plastmasinio puodelio

    ruta26

  10. 1

    o as tiesiog is porcelianinio maziuko puodelio

    Jorkaile